Samen de zorg in beweging brengen

De SDB Zorgmarathon is een groots evenement voor teams van medewerkers uit de sector Zorg & Welzijn, waarbij vitaliteit en plezier voorop staan. Dit alles onder het motto ‘samen de zorg in beweging brengen’.

Na het grote succes van de afgelopen jaren, vindt op vrijdag 20 september 2013 de zesde landelijke SDB Zorgmarathon plaats. In 2012 waren er 250 deelnemende teams met samen meer dan 2000 lopers. In 2013 gaan we dat record verbreken!

 

De SDB Zorgmarathon is een estafetteloop voor medewerkers en bestuurders uit de zorg. Op het Nationaal Sportcentrum Papendal gaan teams van maximaal 10 lopers de uitdaging aan om samen 42 kilometer en 195 meter te lopen. Daarnaast wordt er in de ochtend voorafgaand aan de estafettemarathon op Papendal speciaal voor bestuurders een inspirerend congres georganiseerd.

 

De SDB Zorgmarathon is voor medewerkers én bestuurders van zorgorganisaties met minimaal 100 medewerkers. Het evenement is voor zowel ervaren als beginnende lopers. Dit jaar is er weer gekozen om samen te lopen voor één goed doel: “Fonds Gehandicaptensport Nederland!”.

 

Doe vooral mee! Lopen houdt je niet alleen lichamelijk fit, maar ook geestelijk gezond. Bovendien stimuleert het de collegialiteit en is het gewoon heel erg leuk om mee te doen! En je loopt ook nog eens voor het goede doel.

 

Klik hier voor meer informatie