Wie zie je in de winkels?

Het Run2Day Apeldoorn/Nijmegen team bestaat (uiteraard) uit mensen die allemaal zelf sporten. Een team dat service, kwaliteit en aandacht voor zijn bezoekers belangrijk vindt. Ze zijn er voor de klant!

Theo van Maanen

Theo-van-Maanen-150x150Theo van Maanen is natuurlijk de drijvende kracht achter de winkels. Sinds 2003 is hij de eigenaar van Run2Day Arnhem. Deze uitdaging beviel hem zo goed dat hij in 2009 Run2Day Nijmegen heeft geopend en in 2014 Run2day Apeldoorn Theo is zelf jaren een fanatieke (berg)loper geweest en is naast de winkels actief als trainer van diverse loopgroepen en bedrijven. Klik hier voor een uitgebreid interview.
.

Marijke van Maanentheomarijke

Marijke van Maanen is, naast Theo, de drijvende kracht van Run2Day Nijmegen. Zij heeft zelf al jaren loopervaring en adviseert lopers graag! Naast verkoopadviseuze neemt zij de administratieve kant van de winkel op zich. Klik hier voor een uitgebreid interview.

Niels AarnsNiels-Aarns-150x150

Niels Aarns is een jonge getalenteerde hardloper. Deze ervaringen deelt hij graag met klanten die op zaterdag bij Run2Day Nijmegen langs komen. Klik hier voor een uitgebreid interview.

 

Wouter Dilling

Als nieuwe medewerker bij Run2Day Nijmegen wordt het tijd om mij eens voor te stellen. Mijn naam is Wouter Dilling, 24 jaar jong en ik woon en studeer momenteel in Nijmegen. Klik hier voor een uitgebreid interview

 

Naast deze vaste krachten in de winkel hebben we ook regelmatig fysiotherapeuten ter beschikking: