Op naar je eerste 5km hardlopen!

Met iRun, het hardloopconcept van Run2Day, leer je op een leuke en gezellige manier 5km hardlopen.

Geen excuses meer! Jij start 2016 goed. Je leert in zes runningclinics vijf kilometer hardlopen, wat de juiste hardloophouding is en hoe het tempo kan worden verbeterd. Dit allemaal onder de enthousiaste begeleiding van professionele iRun instructors.

Bij de iRun loopclinics train je zes keer op maandagavond om 19:00 uur vanuit de winkel en leer je de basisvaardigheden van het hardlopen. Naast deze zes trainingen krijgen je online begeleiding en huiswerk voor een zelfstandige training doordeweeks. Daarnaast wordt je na elke training getracteerd op een drankje zodat je goed hersteld van de training.

iRun laat zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is, maar leuk, ontspannen en gezond. Hardlopen is geen kwestie van de deur uitrennen en pas stoppen wanneer je echt moe wordt, terwijl dit door veel mensen nog vaak wordt gedaan. Het is belangrijk om het lopen rustig en goed op te bouwen, het lichaam moet wennen aan de inspanning en de belasting voor de spieren. Daarnaast is hardlopen niet alleen goed voor je gezondheid; ook de geest vaart er wel bij.

Meedoen?

Ben jij enthousiast en wil je 2016 ook goed beginnen?

Geef jezelf of een ander dan snel op via www.inschrijven.nl.
Een iRun clinic kost slechts 29,95 euro per persoon.

Voorafgaande aan de clinic zal er een informatieavond plaatsvinden waar je je iRun instructor kunt ontmoeten én met 10% korting kunt shoppen in één van de Run2Day winkels.

De eerstvolgende iRun 5k clinic start op maandagavond 7 maart 2016 vanaf onze winkels in Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen.

Inschrijven kan vanaf 10 februari bij inschrijven.nl