Polar Premium Dealer

Run2Day Apeldoorn is een Polar Premium Dealer. Dit betekent dat zowel Polar als Run2Day Apeldooorn extra voordelen biedt aan haar klanten.

Wat is een Polar Premium Dealer?

Een Polar Premium Dealer werkt met goed opgeleid en ingewerkt personeel die allen gespecialiseerd in Polar producten zijn. De Polar productspecialisten trainen zelf met een Polar Training Computer, waardoor zij zich goed in de klantbehoefte kunnen inleven én uit eigen ervaring het juiste product op maat aan je adviseren.

Voordelen voor jou?images

– Het gehele assortiment Polar producten met alle trainingscomputers, sensoren en accessoires zijn leverbaar.

– Nieuwe producten van Polar als eerste in de winkel, veelal met een introductieperiode waarbij reguliere Polar dealers de producten nog niet hebben.

– Deskundige Polar productspecialisten helpen je om het juiste product passend bij jouw behoeften te kiezen.

– Polar Premium Dealer heeft de hoogste prioriteit binnen Polar, waardoor garanties en/of reparaties met voorrang en zonder verzendkosten worden behandeld.

– Maandelijkse hartslagmeteravond gericht op de voordelen van trainen met een hartslagmeter en specifieke functies van Polar

– Aanvullende dienstverlening, zoals testen van producten en batterijvervanging.

 

Meer informatie of specifieke hartslagmetervragen? Neem contact op met Run2Day Nijmegen via 024-3604573 óf nijmegen@run2day.nl

Kennismaking met hartslagmeting en Polar

Nog weinig ervaring met hartslagmeting of met Polar? Klik dan hier voor een video die je alles verteld over de basis van hartslagmeting.

index2