Run2Day Arnhem
Betrokken bij hardlopers in de regio

Wat zijn wij blij dat we jullie na lange tijd weer mogen ontvangen in onze winkel. Al is het allemaal nog niet zo vrij als we zouden wensen, op afspraak mogen we jullie tenminste weer verwelkomen.

Reserveer jouw datum en tijd en we staan weer klaar met het beste hardloopadvies. Afspraken kunnen ingepland worden vanaf 3 maart. Geef bij de afspraak aan waarvoor je de afspraak wilt plannen, dat is gekoppeld aan een bepaald tijdvak. Of je nu komt voor hardloopschoenen, kleding, of een GPS horloge, wij staan voor je klaar!

Afspraken tool

Met regionale topatleten en recreatieve running freaks als winkelteam heeft Run2Day Arnhem veel kennis en informatie in huis over schoenen, kleding en andere loopgear.

Bij Run2Day zijn we allemaal gek van hardlopen. Verkoper, inkoper; iedereen loopt hard! Daarom kunnen we je ook goed adviseren. We kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid, de spierpijn, de emotie en alles wat bij hardlopen hoort. En daarom nemen we alleen genoegen met de beste producten. Want alleen dan kun je het beste uit jezelf halen. En alleen dan kunnen we jou zo goed mogelijk helpen. In ons assortiment vind je alleen producten van top kwaliteit. We hebben een breed aanbod van trainings-, trail- en wedstrijdschoenen. En de nieuwste hardloopkleding; functioneel, trendy, eigentijds en van alle succesvolle sportmerken.

Tot snel, wij zijn heel blij dat we weer volop mogen knallen voor jullie als klant!

Run2Day Arnhem
Rijnstraat 70
6811 EZ Arnhem
T: 026-4436946

E: arnhem@run2day.nl