Na jaren het fysio spreekuur te hebben gedaan, heeft Judith Baarssen besloten er mee te stoppen. We bedanken hierbij Judith voor haar tomeloze inzet. JUDITH BEDANKT!!

Met ingang van december zal het fysio spreekuur bemenst worden door Floortje Gierman. Floortje is zeker voor ons geen onbekende; ze is lid van het Run2Day Running Team en is sportfysiotherapeute bij het Sport Medisch Centrum Papendal.

Op 16 december komt Floortje Gierman, van 17.00-18.00 naar onze winkel. Heb je last van een pijntje, blessures of andere (loop) ongemakken? Of wil je juist advies om een blessure te voorkomen of niet erger te maken? Dan ben je zeker welkom. Maak een afspraak via arnhem@run2day.nl. Dit consult van 15 minuten is gratis en geheel vrijblijvend. Het is daarnaast mogelijk als het noodzakelijk is, een vervolg afspraak met haar te plannen. Meer informatie is ook aanwezig bij ons in de winkel.

Naast een blessure consult en evt. behandeling hiervan kunt u  bijv. bij ons ook terecht voor een sportmedisch onderzoek, inspanningstest, specifieke voet- en loop-analyse en achillespees-spreekuur. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op www.smcp.nl .