Blessure spreekuur Arnhem

Afbeelding
Mijn naam is Olaf van den Bergh en ik ben werkzaam als sportfysiotherapeut bij Topsportief in Arnhem. Daarnaast werk ik als fysiotherapeut voor Global Sports Communication, een atleten managementbureau. Op beide plekken streef ik mijn passie na: het werken met en helpen van sporters/hardlopers. Mijn werk heb ik altijd gecombineerd met topsport (400 meter sprint) en hoewel ik dit niet meer doe ben ik nog steeds een fanatieke recreatieve hardloper.Per 13 december geef ik hardlopers graag advies vanaf de Run2day locatie Arnhem. Elke 2e en laatste donderdag van de maand help ik u graag verder op weg tijdens het blessure spreekuur.

Heb je een blessure of loop je er vaak dicht tegen aan? Als klant van Run2Day mag je hier gratis gebruik van maken. Er zijn 4 momenten voor een afspraak, dus wees er snel bij!

Meld je aan via arnhem@run2day.nl.

Tijden:
19:00h
19:15h
19:30h
19:45h

Komende data:
13 december
27 december
10 januari
31 januari
7 februari