Graag willen wij de veiligheid van de klant en onze medewerkers waarborgen, waar dat kan. Daarom hebben een aantal besluiten moeten nemen. We hopen op jullie begrip en dat het van korte duur mag zijn, dat zou betekenen dat we het virus onder controle hebben. Voorlopig ziet dat er echter niet zo uit.

Maatregelen:
– Schoenadvies? Gelieve op afspraak*;
– We kunnen maximaal 6 klanten tegelijk helpen met schoenen;
– Alle deuren staan open, sluit de deuren niet;
– Bij binnenkomst je handen desinfecteren om de veiligheid van ons en de klanten te blijven waarborgen;
– We gebruiken tijdelijk geen passokken meer, mocht u nog geen goede hardloopsokken hebben kunt u deze uiteraard aanschaffen, anders gelieve zelf schone sokken mee te nemen;
– Koffie wordt enkel en alleen aangeboden in kartonnen wegwerpbekers;
– Kom je alleen voor jezelf voor schoenadvies? Kom dan ook alleen. We proberen zo het aantal mensen in de winkel te beperken, zodat iedereen alle ruimte heeft zonder elkaar te kunnen besmetten.
– Waar kan alleen met PIN betalen;
– Bij verkoudheid gelieve thuis te blijven, dat doen onze medewerkers ook.**

*BEL naar Run2Day Arnhem (0264436946) of naar Run2Day Nijmegen (0243604573) om een afspraak te maken, zo voorkom je  teleurstellingen. Wij maken een schema met wie wanneer komt.

Of reserveer nu zelf KLIK HIER

Mocht je zonder afspraak binnen komen proberen we je uiteraard te helpen, maar het kan zijn dat er niet direct plek is en verzoeken we om bijvoorbeeld over 1 a 2 uur terug te komen, we hopen op uw begrip.
We verruimen onze openingstijden waar nodig om alle klanten te kunnen blijven helpen.

**Ben je niet in staat bij ons langs te komen, maar wil je wel je nieuwe hardloopproduct bij ons aanschaffen. Bel ons en wij geven je telefonisch advies, wij kennen de historie van onze producten en van u als klant.  Wij kunnen aangeven wat er allemaal veranderd is aan het opvolgende product en of dit product nog wel bij je past. Vervolgens kunnen we alle telefonische bestellingen opsturen.