HOKA ONE ONE CLIFTON 7 TEST EVENT: IT’S TIME TO FLY

CLIFTON 7:
Maak kennis met de De nieuwe HOKA ONE ONE Clifton 7 hardloopschoenen bij Run2Day. Met versie 7 van de Clifton heeft HOKA ONE ONE het model weer een paar mooie updates gegeven. De updates zijn met name terug te vinden in het vernieuwde bovenwerk van de schoen. De Clifton is dé alledaagse hardloopschoen van HOKA ONE ONE. Kies jouw dag uit en ervaar de Clifton 7. It’s time to fly.
HOKA instore test event bij Run2Day

KOM TESTEN EN GEEF JE MENING

Ervaar HOKA ONO ONE ! Neem de nieuwe Clifton 7 gratis mee voor een proefrun.
Deze actie is van 20 tot en met 26 augustus bij Run2day Arnhem.

Tijdens het HOKA ONE ONE Test Event krijg je de mogelijkheid om de Clifton 7 en andere schoenen van HOKA ONE ONE te proberen. Je mag de schoenen in de winkel proberen of de gehele dag meenemen voor een run ( maximaal 24h ).