Klik hier om in te schrijven voor 21 juni

Klik hier om in te schrijven voor 21 juni

Arnhem Running Crew, is een initiatief vanuit Run2Day Arnhem. Met een gevarieerde training is het een uitdaging om jezelf te verbeteren maar vooral ook om te socializen! Iedere week staan er trainers voor jullie klaar o.a. Dorus Arts om je running skills te verbeteren! Naast de coaches hebben we ook een aantal experts aan de Running Crew toegevoegd die wekelijks meetrainen, een fysiotherapeut, mental/performance coach, podotherapeut en schoenen experts. Zo zijn we een compleet en volwaardige Running Crew waar je voor alle vragen en bijzonderheden terecht kan. De trainingen zijn enorm laagdrempelig en daarom geschikt voor ieder niveau. 

FEEL FREE TO JOIN! IEDERE MAANDAG van 19:00u tot 20:00u VANAF RUN2DAY ARNHEM. AANMELDEN IS VERPLICHT IVM CORONA  VOORSCHRIFTEN