Throwback met Mark ✍️
Val Sinestra,
Mijn reis met Run2Day naar Val Sinestra, wat een mooie ervaring! Mijn eerste serieuze trail avontuur in de bergen en dan ook nog in het mooie Zwitserland. De reis naar CH met de bus was een reis waar ik erg tegenop zag (reizen per bus vond ik niets) maar tegen mijn verwachtingen in was de reis vanaf het begin een leuke ervaring. Op weg met voor mij allemaal onbekende mensen maar wel allemaal dezelfde ideeën en wensen wat heet lekker trailen in de bergen. Mijn langste loop tot dan was ongeveer 30KM. Bij aankomst was de kamerindeling reeds geregeld, ik mocht de kamer delen met Swen wat een aardige sympathieke gast is dat, goed ingeschat van Theo.
De dag van aankomst kamer opzoeken en lekker rusten, volgende dag ontbijt trail trainingen en voor de liefhebber vast een verkenningsloop in de omgeving, niet te ver niet te zwaar en echt mooi.
In de avond na het prima avondeten een woordje van Theo en een prima uitleg van wat de trail dag zou gaan worden, de afstanden hoogte meters moeilijkheid van parcours en de weersverwachtingen. Duidelijke uitleg van de regels over de do’s en dont’s in de bergen ga ik bedenken en overleggen met Swen wat hij denkt te gaan lopen en wat we zouden kunnen. Na wat denkwerk besluiten we om de +- 35 KM te gaan lopen.
Volgende dag lekker ontbijten en starten, we lopen prima het weer is perfect en van verzorgingspost naar verzorgingspost, deze zijn echt meer dan prima voorzien van eten en drinken. Theo komen we ook op diverse plekken op het parcours tegen iedere keer weer gezellig.
Swen en ik trekken onze trail door tot iets meer dan de marathon en zijn moe maar voldaan en tevreden terug in het mooie Hotel Val Sinestra.
In de avond na weer een prima diner een feestavondje met een drankje, prima afsluiter van een paar mooie dagen.
Laatste dag terug in de bus moe, voldaan en tevreden lekker achterin niets doen terug naar Nederland kortom prima trip mooie ervaring en zeer de moeite waard.
Meer info en inschrijving check onderstaande website