ASICS GEL-Kayano Lite 2 voor dames & heren.

De ASICS GEL-Kayano is een icoon op het gebied van ondersteunende hardloopschoenen voor hardlopers die overproneren. Inmiddels is er sprake van een Lite versie. Bij de ontwikkeling van de ASICS GEL-Kayano Lite 2 is gewichtsbesparing het uitgangspunt geweest zonder dat dit ten koste gaat van stabiliteit. Wij zijn van mening dat dit meer dan goed gelukt is. De ASICS GEL-Kayano Lite 2 is een aanrader voor hardlopers die overproneren.

De GEL-Kayano Lite 2 is uitermate geschikt voor langere duurlopen. Het model is geliefd bij vele hardlopers vanwege de combinatie van ondersteuning en comfort.

Maximale demping
De tussenzool is voorzien van Flytefoam materiaal met gel-kussens in de achter- en voorvoet. De zool staat iets wijder uit wat de schoen extra stabiliteit geeft. Bij de damesversie is de zool bij de hiel 3mm dikker dan bij de herenuitvoering. De slijtzool heeft een full contact design en is voorzien van een Guidance line wat zorgt voor een soepele en natuurlijke afwikkeling. Op strategische plekken is AHAR rubber toegepast om vroegtijdige slijtage te voorkomen.

Verbeterde pasvorm
Het bovenwerk van de schoen voelt zacht en comfortabel aan. De naadloze verstevigingen zorgen ervoor dat de schoen de voet omsluit als een tweede huid.

Ben je al jaren fan van de ASICS GEL-Kayano en op zoek naar iets anders dan is de GEL-Kayano Lite 2 een overweging waard.

Specs Heren:
Drop: 10mm
Gewicht: 289 gram

Specs Dames:
Drop: 13mm
Gewicht: 245 gram