Run2Day is dè running specialist van Nederland.  Bij Run2Day inspireren, motiveren en adviseren we hardlopend Nederland om zijn of haar persoonlijke doelen te bereiken. Wij onderscheiden ons met onze productkennis, hardloopanalyses en klantgerichtheid. Elke klant geven wij een op maat gemaakt advies. Heb jij een passie voor hardlopen, ben je servicegericht, energiek, nieuwsgierig naar de nieuwste trends en producten en wil je deel uitmaken van een sportief en dynamisch team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Op dit moment zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker ( 24/28 uur) voor onze Run2Day winkel in Arnhem.

Ben jij de verkoopmedewerker die wij zoeken? 
Onze medewerkers zijn het hart van Run2Day. Onze klanten komen bij ons binnen met allerhande vragen over hardlopen. Over onze collecties, trainingsschema’s, blessures, sportvoeding, trainen op hartslag, etc. Aan ons de taak om elke klant zo goed mogelijk te helpen met een passend advies.

Wat ga je doen?
Als verkoopmedewerker heb je een cruciale rol in onze organisatie. Je bent ambassadeur van de winkel. Je draagt onze visie uit, zorgt voor een prettige sfeer in de winkel en adviseert overtuigend over onze collecties om elke klant een passend advies te geven. Een specialist word je natuurlijk niet zomaar. Daarom helpen wij je met verkoop- en producttrainingen om de klanten zo goed mogelijk te adviseren. Verder help je mee met het ontwerpen van flyers en nieuwsbrieven voor producten en wedstrijden. Als laatste is het belangrijk dat je flexibel bent omdat we onze service ook op koopavonden, in weekenden en op evenementen aanbieden.

Natuurlijk word je ook gestimuleerd om regelmatig te gaan hardlopen. Dit door een aantrekkelijke personeelskorting en het aanbieden van startbewijzen voor de evenementen waar we partner van zijn.

Ben je minimaal 18 jaar,  enthousiast en heb je een passie voor hardlopen? Kom dan naar onze winkel of mail je motivatie met cv en foto naar arnhem@run2day.nl.

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan naar Theo van Maanen 06-51678300  of stuur een e-mail naar arnhem@run2day.nl.