Mizuno Wave Sky 6 
De Mizuno Wave Sky 6 is een neutrale hardloopschoen. Hij is door zijn maximale demping uitermate geschikt om veel en ver te lopen.

 

Bovenwerk
De mesh geweven upper sluit mooi aan en zit zacht en comfortabel om de voeten. Het materiaal heeft wat stretch in de voorvoet en beschikt over een goed ademend vermogen. Kenmerkend voor de Wave Sky is de tussenzool die uit twee lagen bestaat. De bovenste laag bestaat uit MIZUNO ENERZY CORE en de onderste laag is MIZUNO ENERZY foam. Deze lagen liggen golvend over elkaar, bedoeld om zijwaartse impact te verkleinen zodat de schoen stabieler wordt. Het zorgt voor een comfortabele landing en een hoge energie teruggave.

Zool
Om een soepele afwikkeling te bewerkstelligen bevat de voorvoet flexgroeven over de gehele breedte. Het platform is verbreed voor meer stabiliteit, bij zowel de voorvoet als de hak. Aan de buitenzijde van de hak is een slijtvaste laag X10 carbonrubber toegevoegd.

Specificaties
Drop: 8 mm
Gewicht: 310 gram