New Balance Fresh Foam X More v4 heren
De New Balance Fresh Foam X More V4 is een neutrale hardloopschoen met maximale demping. En daarin doet hij zijn naam eer aan. Want met more bedoelen we ook heel veel more. Meer hoogte, meer breedte, meer ruimte, meer heerlijk Fresh Foam X in de zool vanaf de teen tot aan de hak.

Extra steun
Maar ook meer zachtheid. En waar meer zachtheid vaak ten koste gaat van stabiliteit, is er meer breedte aan de buitenzijde dat voor extra steun en stabiliteit zorgt. Daarnaast voelt deze versie ondanks zoveel ‘more’ toch licht aan.

Bovenwerk
Het bovenwerk blijft gelijk aan vorige versies, gemaakt van engineered mesh met reflecterende details om op te vallen in het donker. Platte, flexibele veters en een comfortabele, maar niet al te dikke tong houden je voet prettig op zijn plek.

De New Balance Fresh Foam X More v4 komt het best tot zijn recht tijdens rustige duurloopjes en recovery runs. Door alle extra ruimte is hij geschikt voor een wat bredere voet.

Specs
Drop: 4mm
Gewicht: 295 gram

Verkrijgbaar voor dames & heren bij Run2day Arnhem & Nijmegen.