De verbeterde Performance Light-collectie van Odlo biedt wat je nodig hebt. Deze lichtgewicht kleding in een singlet, t-shirt, longsleeve, boxer en slip hebben naadloze geïntegreerde ventilatiezones voor maximale vochtregulatie. De kleding is ontworpen om snel vocht af te voeren van belangrijke plekken, zodat je koel en droog blijft, hoe hard je lichaam ook aan het werk is. De nieuwe varianten ademen 20% meer dan ooit, zodat je net dat beetje verder kunt gaan.
Naast een ongelofelijk ademend vermogen biedt de Performance Light serie met de geavanceerde naadloze constructie ook ongelofelijke stretch en comfort. Vochtregulatie, bewegingsvrijheid en comfort op de huid: dit zijn dé drie factoren die bepalen of sportondergoed goed is. Het materiaal bestaat uit 63% Polyester, 33% Polyamide en 4% Elastaan.