HOKA Challenger ATR 7
De HOKA Challenger is een typische all-terrain schoen. Je kan er zowel goed mee door het bos als vele kilometers over de weg mee maken. De Hoka Challenger is alweer toe aan zijn 7e versie.

Bovenwerk
Het goed ademende mesh bovenwerk voelt comfortabel en stevig aan en is grotendeels gemaakt van gerecycled polyester afval. De hielkap is iets meer geknepen en voelt door het zachte materiaal comfortabeler dan zijn voorgangers. De goede pasvorm van de Challenger 6 zorgt voor extra stabiliteit op oneffen terrein. Bij de tenen is de schoen verstevigd ter bescherming en de vorm van de toebox zorgt net als bij de vorige versie voor iets extra ruimte bij de tenen.

De zool
De opbouw en vorm van de tussenzool maakt deze schoen tot een allrounder die uit de voeten kan op alle terreinen. De oversized lichtgewicht EVA tussenzool geeft de schoen zijn befaamde HOKA cushioning gevoel. Hierdoor voelt elke stap comfortabel zonder stabiliteit te verliezen. De slijtzool is voorzien van 4mm noppen en garandeert grip tijdens trailruns. De strategisch geplaatste “rubber zones” zorgen voor duurzaamheid en gewichtsbesparing.

        Specs
Drop: 5 mm
Gewicht: 279 gram

Ben jij op zoek naar een trailschoen maar wil je vanuit huis kunnen starten dan is de HOKA Challenger een aanrader.

De nieuw Challenger is beschikbaar voor dames & heren bij Run2day Arnhem & Nijmegen. Test jouw paar in één van onze winkels.