ASICS GT-2000 11
De ASICS GT-2000 is al meer dan 30 jaar een boegbeeld voor hardlopers die overproneren. Een lichtgewicht “daily trainer” met een sublieme demping en ondersteuning waardoor je elke stap voldoende comfort ervaart. In de 11e versie zijn de zool en het bovenwerk vernieuwd.

  

Maximale demping
De tussenzool van de GT-2000 11 bestaat uit FF Blast foam (responsief en bouncy) in combinatie met LITETRUSS (stabliteit). Het kenmerkende ASICS GEL-demping zit verwerkt onder de voorvoet en achterzijde. Het LITETRUSS foam is harder aan de mediale zijde en zorgt voor adaptieve ondersteuning. De TRUSSTIC is in versie 11 geïntegreerd in de tussenzool. Daarmee is afscheid genomen van de plastic TRUSSTIC plaat zoals deze in vorige edities gebruikt werd. Het maakt de schoen lichter maar zorgt toch voor de gewenste stabiliteit. De GEL-unit in de achterzijde reduceert de shockimpact bij landing en zorgt voor een soepeler afwikkeling van de voet.

Vernieuwd bovenwerk
De pasvorm van de GT-2000 is opnieuw ontworpen met een naadloos engineered mesh uit één stuk om zo een verbeterde pasvorm te creëren. Het nieuwe bovenwerk is op strategische gebieden versterkt voor extra ondersteuning terwijl de schoen als een tweede sok om de voet aanvoelt. Het bovenwerk bestaat voor 50% uit gerecycled materiaal.

De ASICS GT-2000 11 is een aanrader voor hardlopers die overproneren en op zoek zijn naar een alledaagse trainingsschoen met een responsieve demping. De vernieuwingen dragen bij aan nog meer loopcomfort.

Specs (Heren)
Drop: 8mm
Gewicht: 275 gram

Specs (Dames)
Drop: 8mm
Gewicht: 235 gram