Brooks Hyperion Max

De Brooks Hyperion Max is een snelle neutrale hardloopschoen bedoeld voor je wedstrijden en zwaardere tempotrainingen. De schoen heeft geen carbon plaat maar de curve in de zool zorgt voor een snelle voortstuwing en pas. Zo kun je lekker stevig trainen en snel herstellen. Qua snelheid schaal je in hem tussen de Brooks Hyperion Tempo en de Brooks Hyperion Elite 3.

De zool

Het met stikstof geïnjecteerde DNA Flash-foam maakt de tussenzool reactiever maar ook duurzamer. Dit ultralichte maar maximaal dempende materiaal vormt zich naar je voet en zorgt zo voor een moeiteloze afwikkeling.

Het bovenwerk
Het dunne stretch geweven bovenwerk houdt bijna geen vocht vast. Hierdoor blijven de schoenen onder alle omstandigheden licht van gewicht. Het 3D Fit Print-structuur van dit bovenwerk geeft daarnaast een nauwsluitende pasvorm zonder te knellen.

Specs.
Drop: 8mm
Gewicht: 221 gram

De nieuwe Brooks Hyperion Max is verkrijgbaar bij Run2day Arnhem & Nijmegen.