Nike Air Zoom Structure 25 heren
De Nike Air Zoom Structure 25 is een antipronatie hardloopschoen voor al je dagelijkse trainingen. Met deze schoenen aan je voeten kun je kilometer na kilometer, voorzien van een degelijke demping en solide ondersteuning, genieten van je run.

Middenzool
De stack height is iets verhoogd ten opzichte van de vorige versie. Dit geeft de schoen extra gewicht maar ook een stabiel platform. De buitenkant rond de hak is voorzien van verstevigende elementen. De binnenzijde van de zool zorgt voor comfortabele ondersteuning. Dit geheel draagt bij aan het basisdoel van de klassieke Structure: jou voorzien van stabiliteit. Daarnaast draagt de combinatie van Zoom Air met ZoomX foam materiaal bij aan een stevige, stabiele afzet die ook nog eens een energierendement van 85% oplevert. De overgang van hak naar teen kan zo soepel verlopen.

Bovenwerk
Het bovenwerk, gemaakt van lichtgewicht mesh is duurzaam en ademend en zorgt dat de voet goed op temperatuur kan blijven. De gewatteerde tong verdeelt de druk van de veters, die van bovenaf aan het bovenwerk gestikt zijn.

Slijtzool

De rubberen slijtzool, bestaande uit de klassieke wafelstructuur die bekend is van Nike’s Pegasus, biedt de schoen goede grip en duurzaamheid tijdens al je rondjes. Een schoen die je niet in de steek zal laten.

Specs (heren)
Drop: 10 mm
Gewicht: 312 gram

Specs (dames)
Drop: 10 mm
Gewicht: 285 gram

De Nieuwe Nike Structure 25 is verkrijgbaar bij Run2day Arnhem & Nijmegen.