Wie zie je in de winkel?

Het Run2Day Arnhem team bestaat uit mensen die allemaal zelf sporten en vanuit hun eigen ervaring expertise hebben opgebouwd. Het team staat voor persoonlijke aandacht, service, kwaliteit en luisteren naar wat klanten nodig hebben voor een plezierige run. Bij Run2Day Arnhem begint het werkelijke hardlopen.

Arjan Hofs

Arjan Hofs is sinds januari 2012 de eigenaar van Run2Day Arnhem. Hij is een al jaren een fervent hardloper en heeft diverse marathons in zowel binnen- als buitenland gelopen. Hij ziet dit als een unieke kans om van zijn hobby zijn werk te maken. Klik hier voor een uitgebreid interview.

Jurjan Wezenberg

Jurjan Wezenberg was na een aantal jaren gewerkt te hebben in een algemene sportzaak (waar Jurjan onder meer werkzaam was op de runningafdeling) aan een nieuwe uitdaging toe. Bij de hardloopspeciaalzaak Run2Day heeft hij deze nieuwe uitdaging gevonden! Sinds 2009 werkt hij fulltime als verkoopadviseur bij Run2Day Arnhem. Zijn reeds opgedane kennis op het gebied van hardlopen zal goed van pas komen bij het adviseren van de klant. Klik hier voor een uitgebreid interview.

Dorethea Bil

Vanaf 1 juni 2015 is Dorethea Bil op donderdag en zaterdag toegevoegd aan het team van Run2Day Arnhem.  Woonachtig in het mooie Rozendaal beschouwt Dorethea de bossen van Nationaal Park Veluwezoom als haar achtertuin. Reeds als kind was zij het liefst actief in de buitenlucht en in de natuur. Ongeveer 5 jaar geleden maakte ze definitief de overstap van de weg naar het ‘off-road’ hardlopen, omdat ze helemaal blij werd van het zwerven over single tracks, stampen door de plassen, glijden door de modder, heuveltjes op en heuveltjes af en de vaak onverwachte ontmoetingen met wilde zwijnen, herten, Schotse hooglanders, IJslandse paarden tijdens haar lange duurlopen. Klik hier voor een uitgebreid interview.

Rensina Hofs

Rensina is getrouwd met Arjan Hofs en heeft twee zonen. Naast het geven van trainingen is zij in de weekenden te vinden bij Run2Day Arnhem. Klik hier voor een uitgebreid interview.

Floortje Gierman

Floortje Gierman is zeker voor ons geen onbekende; ze is lid van het Run2Day Running Team en is sportfysiotherapeute bij het Sport Medisch Centrum Papendal.

Kortom, allemaal gemotiveerde mensen met passie voor hun sport

Kom maar langs en maak kennis met ze.