Of je nu voor het eerst hardloopt of je 10km tijd wilt verbeteren. De ideale training voor lopers die starten en die alles alles willen geven. Samen met jouw iRun coach loop je na 9 weken 10km. Of je nu een PR wilt lopen of voor het eerst naar de finish van een 10km traint maakt niet uit. Plezier staat voorop. Gemotiveerde iRun coaches geven op 9 achtereenvolgende maandagen inspirerende looptrainingen.

De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord en lekker kunt hardlopen. Na de training staat er een verfrissend sportdrankje voor je klaar en vertelt je coach hoe je die week zelf kunt trainen. Bij de iRun 10km trainingen raak je bekend met intervaltrainingen en het nut van langzame duurlopen. In welke tijd je de 10km straks kunt rennen, maakt niet uit. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een tool om je beter over jezelf te voelen staan voorop. iRun wil jouw inspirator zijn om ook na de training lekker te blijven hardlopen! iRun laat zien dat hardlopen pure fun is en daarom vast ook iets voor jou!

Op maandag 9 mei starten de iRun 10km clinics. Als je je inschrijft ontvang je van de Run2Day winkel of jouw iRun coach een e-mail waar de training start en een uitnodiging voor een informatieavond vlak voor de start van de training. Tijdens deze avond hoor je meer over de inhoud van de training, ontmoet je jouw iRun coaches en medelopers, kun je vragen stellen en met 10% shoppen in de Run2Day Winkel. Naast 9 leuke trainingen krijg je ook loopschema;s als huiswerk mee. Elke maandag om 19:30 uur op meer dan 25 locaties.

Lees hier de ervaring van de iRUN 10K van Boudewijn en Liane