Hardloopschoenen

Ben je tevreden met je huidige hardloopschoenen en wil je graag een nieuw paar bijbestellen? Doe dat dan via Run2Day Arnhem! Je kunt namelijk nog steeds afhalen afhalen bij ons filiaal in Nijmegen. Afhalen kan gewoon aan de voordeur!

Heb je nooit eerder een loopanalyse laten doen en wil je dat graag? Maak dan een afspraak in de winkel, we mogen echter maar twee mensen tegelijk toelaten, dus kom alleen, zo kunnen we zo veel mogelijk klanten blijven bedienen.

Hardloopkleding en accessoires

Ook voor kleding en accessoires kun je blijven afhalen. Via Whatsapp Business kun je ons assortiment bekijken. Zoek je iets specifieks en wens je daar advies over? Telefonisch blijven we bereikbaar en kunnen we je helpen.

“Afspraken tool” voor bel-, bezorg- en afhaal-afspraken

Analyse door Run2Day Experts

Ben je al klant bij Run2Day? Aan de hand van je aankoophistorie kunnen wij zien welk type schoenen je exact hebt gehad (inclusief de breedtemaat). Vervolgens vergelijken wij het nieuwe type met het type waar je nu op loopt. Wanneer er geen relevante wijzigingen hebben plaatsgevonden kun je dezelfde schoen ook afhalen.

Wanneer er wél relevante wijzigingen hebben plaatsgevonden geven wij een advies met betrekking tot de aanschaf van nieuwe schoenen. Dit kan variëren van het advies om een nieuwe loopanalyse te laten maken tot een alternatieve schoen. Ben jij een nieuwe klant, ook dan blijf je bij ons welkom voor het optimale schoenadvies. Wij, als Run2Day Experts, nemen de tijd voor jou om nog steeds tot het beste advies te komen.

Updates in hardloopschoenen

Het merendeel van de hardloopschoenen krijgt jaarlijks een update, waardoor de schoenen kunnen wijzigen. Soms gaat het enkel om minimale verschillen, maar soms worden er ook grote wijzigingen doorgevoerd. Het is dus niet raadzaam om dezelfde schoenen te bestellen zonder dit met ons te hebben besproken! Zo kan de stabiliteit van de schoen sterk veranderd zijn, waardoor de afwikkeling niet meer optimaal is en je zelfs blessures op kunt lopen.

Ook alle andere hardloopartikelen kun je blijven afhalen!

Voor alle andere relevante hardloopartikelen, zoals schoenen, kleding, sokken, GPS-horloges en andere accessoires, kun je bij Run2Day Arnhem terecht. Beschrijf je wens en wij nemen contact met je op! Afhalen in Nijmegen is mogelijk via de “afspraken-tool”.

Contact gegevens Run2Day Arnhem:

E: arnhem@run2day.nl.

T: 026 44 36 946