Hardloopschoenen bestellen bij Run2Day

Ben je tevreden met je huidige hardloopschoenen en wil je graag een nieuw paar bijbestellen? Doe dat dan via Run2Day Arnhem! Heb je nooit eerder een loopanalyse laten doen en wil je dat graag? Ook dan komen wij aan huis (buiten) voor het juiste schoenadvies!

Updates in hardloopschoenen

Het merendeel van de hardloopschoenen krijgt jaarlijks een update, waardoor de schoenen kunnen wijzigen. Soms gaat het enkel om minimale verschillen, maar soms worden er ook grote wijzigingen doorgevoerd. Het is dus niet raadzaam om dezelfde schoenen te bestellen zonder deze geanalyseerd of gepast te hebben! Zo kan de stabiliteit van de schoen sterk veranderd zijn, waardoor de afwikkeling niet meer optimaal is en je zelfs blessures op kunt lopen.

Analyse door Run2Day Experts

Ben je al klant bij Run2Day? Aan de hand van je aankoophistorie kunnen wij zien welk type schoenen je exact hebt gehad (inclusief de breedtemaat). Vervolgens vergelijken wij het nieuwe type met het type waar je nu op loopt. Wanneer er geen relevante wijzigingen hebben plaatsgevonden kunnen wij deze schoen bij jou aan huis bezorgen.

Wanneer er wél relevante wijzigingen hebben plaatsgevonden geven wij een advies met betrekking tot de aanschaf van nieuwe schoenen. Dit kan variëren van het advies om een nieuwe loopanalyse te laten maken tot een alternatieve schoen. Ben jij een nieuwe klant, ook dan komen wij bij jou aan huis voor het optimale schoenadvies. Wij, als Run2Day Experts, nemen een ruim aantal schoenen mee aan huis om nog steeds tot het beste advies te komen.

Ook alle andere hardloopartikelen bezorgen we aan huis!

Ook voor alle andere relevante hardloopartikelen, zoals kleding, sokken, GPS-horloges en andere accessoires, kun je bij Run2Day Arnhem terecht. Beschrijf je wens en wij nemen contact met je op!

Wil je gebruik maken van de Run2Day bezorgservice en/of analyse aan huis?

Stuur je vraag naar Run2Day Arnhem met je NAW-gegevens en telefoonnummer. Wij nemen contact met je op.

E: arnhem@run2day.nl.

T: 026 44 36 946