IRUN MONTFERLANDRUN 2017

LOOP MET ONS MEE.

Jij hebt een doel, wij een trainingsplan. Samen met jouw iRun coach bereik je jouw doel in jouw eigen tempo. Nieuwe iRun Montferland Run trainingen starten op zaterdag 16 september 2017 op twee verschillende locaties Arnhem en Beek.

Ga met iRun Montferland Run de uitdaging aan voor jouw eerste of snelste MontferlandRun. Gemotiveerde iRun coaches geven op 10 achtereenvolgende zaterdagochtenden inspirerende hardlooptrainingen.

 

 

Schrijf je direct in voor de trainingen via onderstaande link:
Inschrijven voor de Montferland Run trainingen. 

Of je nu voor je eerste Montferland Run traint of je huidige persoonlijke record wilt verbeteren. Samen met jouw iRun coach én medelopers train je voor jouw persoonlijke doel. Wat jouw doel ook is, plezier staat bij iRun voorop. De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. Na de training staat er een verfrissend sportdrankje voor je klaar en vertelt je coach hoe je die week zelf kunt trainen. Bij trainingen raak je bekend met intervaltrainingen én het nut van langzame duurlopen. trainingen via onderstaande link: Inschrijven voor de Montferland Run trainingen

 

HARDLOOPSCHEMA’S

Ben jij opzoek naar het juiste schema wat jou fit en goed voorbereid aan de start brengt? Met zorg hebben wij twee schema’s gemaakt waarbij jij goed voorbereid aan de start verschijnt.Download hier de schema’s voor de 7,5 km en 15 km:

 

Uitleg Schema KLIK HIER

Hardloopschema MontferlandRun voor de 7,5 km

Hardloopschema MontferlandRun voor de 15 km

 

 

 

Wat kun je verwachten tijdens de iRun MontferlandRun trainingen? Elke training staat er een thema centraal. Zo sta jij goed voorbereid, fit én uitgerust aan de start van de MontferlandRun 2017.

16 september:
Kennismaken met hardlopen. De eerste tips & trics als je gaat beginnen met hardlopen.

23 september:
Houding en afwikkeling. Wat is een juiste loophouding tijdens het hardlopen. Verkrampen zorgt ervoor dat je niet geniet tijdens het hardlopen. Je voeten goed afwikkelen is essentieel bij het hardlopen.

30 september:
Arminzet. Met hardlopen wil je maar één kant op en dat is vooruit. Waarom zou je dan met je armen de andere kant opzwaaien? Een training met de nadruk op de juiste arminzet.

07 oktober:
Tempogevoel. Zowel in trainingen als tijdens de wedstrijd is tempogevoel belangrijk. Iedereen kent het gevoel als je te hard start wel! Dat wil je voorkomen.

14 oktober:
Wedstrijdindeling. Een mooi vervolg op de training tempogevoel. Een goede opbouw tijdens de wedstrijd zorgt ervoor dat je PR’s loopt én dat je geniet!

21 oktober:
Pasfrequentie en paslengte. Met een hogere pasfrequentie loop je efficienter, makkelijker én sneller. Wie wil dit nu niet?

28 oktober:
Looptechniek. Een samenvatting van de vorige trainingen. Deze zorgen voor een betere looptechniek.

4 november:
Parcourskennis. Weet waar je loopt. Er zijn een aantal heuvels die je gaat bedwingen. Goed om te weten waar de zware punten in de wedstrijd liggen.

11 november: 
Parcourskennis. Parcoursverkenning
18 november:
Oog – voet coordinatie. Je loopt met duizenden mensen je wedstrijd. Het is goed om dan een uitstekende coordinatie te hebben.

25 november:
Tempogevoel. Op jouw tempo nog even een heerlijke training afwerken. Je bent klaar voor de wedstrijd!

Schrijf je direct in voor de trainingen via onderstaande link:
Inschrijven voor de Montferland Run trainingen

MontferlandRun 2017