Helaas is het trainen in een groep na 17:00h even niet meer mogelijk. We houden alle maatregelen nauwlettend in de gaten om weer te kunnen starten wanneer dat kan. Het jaar 2021 zullen wij geen Running Crew trainingen meer geven.
Hopelijk kunnen we in 2022 weer met een frisse start beginnen! Dan zullen we weer wekelijks op maandag starten van 19:00 – 20:00!

 

Arnhem Running Crew, is een initiatief vanuit Run2Day Arnhem. Met een gevarieerde training is het een uitdaging om jezelf te verbeteren maar vooral ook om te socializen! Iedere week staan er trainers voor jullie klaar o.a. Dorus Arts om je running skills te verbeteren! Naast de coaches hebben we ook een aantal experts aan de Running Crew toegevoegd die wekelijks meetrainen, een fysiotherapeut, mental/performance coach, podotherapeut en schoenen experts. Zo zijn we een compleet en volwaardige Running Crew waar je voor alle vragen en bijzonderheden terecht kan. De trainingen zijn enorm laagdrempelig en daarom geschikt voor ieder niveau. 

FEEL FREE TO JOIN! IEDERE MAANDAG van 19:00u tot 20:00u VANAF RUN2DAY ARNHEM.