Showroom Runningkleding

Run2Day Arnhem/Nijmegen heeft enkel topmerken in haar assortiment, waarvan hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd is. Een kleine impressie van onze collectie is per merk weergegeven. Meer zien? Kom dan snel naar één van onze winkels om de gehele collectie te bewonderen!

Adidas herfst/winter collectie 2013

adidas family .   adidas-14

.             adidas-2 .   adidas damesheren

 

Nike herfst/winter collectie 2013

nike dames .   nike damesheren2

nike heren .   nike herendames

Odlo herfst/winter collectie 2013

Odlo dames heren 1 .   odlo heren

Odo detail .   odlo dames

Saucony herfst/winter collectie 2013

saucony dames2 .   Saucony herendames

.             saucony dames .   saucony heren

Asics herfst/winter collectie 2013

asics dames .   asics damesheren 2

asics damesheren 3 .   asics damesheren

 

Saucony ViZiPro collectie

saucony vizipro kleiner 1 .   saucony vizipro kleiner 2

ViZiPro is de overal bekende zichtbare kleding van Saucony. Saucony blinkt uit in pasvorm, assortiment en prijs-kwaliteit verhouding. De kleding is tevens voorzien van een LED lampje, die via USB oplaadbaar is. Dit lampje kun je heel gemakkelijk op de kleding plaatsen en ook verplaatsen.

Voorheen was deze kleding alleen verkrijgbaar in fel oranje, nu voor dames in het fel roze! Naast de ViZiPro kleding verkopen wij ook een extra kleurstelling Saucony kleding voor zowel heren als dames. Het artikel dat eruit springt is het Nomad Jacket, een (gedeeltelijk) softshell jack met een bijbehorende broek voor als het straks echt koud gaat worden. Deze artikelen zijn op de voorzijde voorzien van Softshell materiaal en op de andere plaatsen van het superademende ‘Drylete’ materiaal!