Sportief intermezzo

In een hotel of congrescentrum vertoeven de werknemers in een aangename omgeving om samen te vergaderen of te trainen. Het zijn vaak lange en intensieve dagen. Een sportieve invulling van (een deel van) de middagpauze geeft mensen fysieke beweging, waardoor ze fris aan het middagprogramma beginnen en de onvermijdelijke after-lunch dip geen kans maakt. Voor meerdaagse bijeenkomsten is een sportief programma ook aansluitend aan het middagprogramma mogelijk.

De lengte van de training varieert van 45 minuten tot 1,5 uur, afhankelijk van de wens van het bedrijf. De gasten kunnen kiezen uit één van de volgende programma’s:

Nordic Walking
Wandeltraining met de bekende poles. Uitleg over gebruik van de poles, loophouding en techniek met speelse oefeningen langs een schitterend parcours.

• Walk ‘n Step
Pittige en gezellige wandeltraining met aansluitend een steptocht door de omgeving.

• Run & Relax
Hardlooptraining met een rustige start, afwisselend hoofdprogramma afgestemd op het niveau van de groep en veel ontspanningsoefeningen bij de uitgebreide cooling-down.

• Run for Fun
Hardlooptraining met spelelementen. Gegarandeerd een vrolijke training waar iedereen op eigen niveau aan kan deelnemen.

Natuurbeleving

De trainers van Run2Day en Running Promotion Gelderland (RPG) kennen zelfs de kleine paadjes in de omgeving van Arnhem en Nijmegen, waardoor de deelnemers op verrassende plekken komen en genieten van de natuurbeleving.

Niveau

De trainingen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Beschikbaarheid trainers

Indien u zeker wilt zijn dat er op de door u gewenste dag een trainer beschikbaar is, neem dan vier weken voor de betreffende datum contact met ons op. Indien u later een onderdeel uit ons programma boekt, doen wij ons best een trainer te vinden, maar kunnen dit niet garanderen.

Prijs

€140 (exclusief BTW) per training per groep. Niet inbegrepen zijn eventuele huur van steps, atletiekbaan, kleedruimten en douches. Per groep minimaal 6 en maximaal 25 deelnemers. Wij inventariseren graag uw wensen en maken een passende offerte.

Contact

Graag komen wij bij u langs om de mogelijkheden toe te lichten en te laten aansluiten op uw wensen. Neem gerust contact op met Theo van Maanen (06-51678300 óf info@runningpromotiongelderland.nl)