Voorbeeld bedrijfstraining en -begeleiding

RPG heeft een groot aantal huidige klanten. Van één van deze klanten wordt een voorbeeld gegeven van het traject dat zij volgen. Deze klant werkt al jaren samen met RPG. Zij hebben jaarlijkse trajecten waarbij zij naar een einddoel toewerken. Afgelopen jaar hebben zij getraind voor de Hoge Veluwe Loop. De werknemers hebben de keuze uit drie sporten: Hardlopen, Nordic Walking en Mountainbiken.

De werknemers hebben één gezamenlijke training per week onder begeleiding van een ervaren trainer van RPG. Daarnaast hebben zij op maat gemaakte schema’s die zij zelf volgen. Voordat het traject begint hebben zij een kick-off met een presentatie over het traject, een uitleg van de trainingsschema’s, een eventuele presentatie met trainingsadviezen, een gezamenlijke training en een afsluitend diner.

Naast deze wekelijkse trainingen en de kick-off hebben zij enkele tussendoelen, waarvan een trainingsweekend in Nederland. Tijdens deze tussendoelen worden de werknemers geprikkeld en gestimuleerd om samen actief bezig te zijn. Daarnaast wordt gekeken hoe zij er tot dan toe voorstaan. Uiteraard gebeurt dit alles onder begeleiding van ervaren trainers.

Niet alleen de training en begeleiding wordt door RPG verzorgd, maar ook de accommodaties, de reizen en alle bijbehorende materialen, zoals een tijdregistratiesysteem voor eigen evenementen.

Meer informatie?
Neem contact op met Theo van Maanen (06-51678300 of info@runningpromotiongelderland.nl).