Spinazie gnocchi.

Benodigdheden (2-3 personen)

  • 300 gram gnocchi.
  • 300 gram spinazie a la crème.
  • 100 gram fèta.
  • 100 gram rucola.
  • 100 gram tomaatjes.
  • 50 gram walnoten.
  • Zonnebloemolie.

Aan de slag

  • Bak de gnocchi in een pan met hierin een beetje zonnebloemolie goudbruin.
  • Verwarm in een andere pan de spinazie a la crème.
  • Snij ondertussen de tomaatjes in partjes en voeg deze toe aan de pan met de spinazie.
  • Voeg aan het einde de in blokjes gesneden feta en een handje rucola toe aan het geheel.
  • Top het geheel af met een handje walnoten.

Eet smakelijk!

Tips

Gnocchi heeft iets weg van een pasta maar het is meer gemaakt op basis van aardappel. Het kan gebruikt worden op allerlei verschillende manieren. Elk gerecht wat je kent met een pasta soort kan je dus ook maken met gnocchi.

Je kan de gnocchi zowel bakken als koken. Wanneer je het kookt zal het in ongeveer 3 minuten gaar zijn.

Varieer lekker met saus en groente. Bijvoorbeeld een variant met tomatenpulp, bladspinazie en parmezaanse kaas. Of een variant met champignons, courgette en kruidenkaas.