Spaghetti met chorizo en spinazie.

Benodigdheden (2-3 personen).

  • 500 gram spaghetti.
  • 400 gram blad spinazie.
  • 400 gram tomatenblokjes (uit blik).
  • 1 chorizo worst (200 gram).
  • 1 blok feta (200 gram).

Aan de slag

  • Breng in een pan water aan de kook om de tagliatelle in gaar te koken.
  • Warm de tomatenblokjes op in een pan.
  • Snijdt de chorizo in kleine blokjes en bak deze even in de pan.
  • Meng de chorizo blokjes met de tomatenblokjes.
  • Was de spinazie en breng dat vervolgens over in de pan met de tomatenblokjes en chorizo.
  • Snijdt de feta in kleine blokjes en strooi dit over het geheel.

Eet smakelijk!

Tips

Een lekkere koolhydraat aanvullende herstelmaaltijd.

Dit gerecht is ook ideaal als risotto variant te maken. Kook de risotto dan in groente bouillon gaar.

Gebruik eventueel kip reepjes mocht je chorizo te sterk van smaak vinden. Of helemaal geen vlees voor de vegetarische variant.