Inschrijven voor de Zevenheuvelenloop trainingen

De Zevenheuvelenloop is een echte najaarsklassieker. Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden organiseren wij de iRun Zevenheuvelenloop trainingen. Deze starten op maandag 10 september 2018 op 3 verschillende locaties Nijmegen & Arnhem & Apeldoorn.

 

Zevenheuvelenloop run2day
Schrijf je direct in voor de trainingen via onderstaande link:
Inschrijven voor de Zevenheuvelenloop trainingen

Of je nu voor je eerste Zevenheuvelenloop traint of je huidige persoonlijke record wilt verbeteren. Samen met jouw iRun coach én medelopers train je voor jouw persoonlijke doel. Wat jouw doel ook is, plezier staat bij iRun voorop.De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. Na de training staat er een verfrissend sportdrankje voor je klaar en vertelt je coach hoe je die week zelf kunt trainen. Bij trainingen raak je bekend met intervaltrainingen én het nut van langzame duurlopen. In welke tijd je de Zevenheuvelenloop straks kunt lopen, maakt niet uit. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een tool om je beter over jezelf te voelen staan voorop.Op maandag 10 september starten de trainingen. Als je je inschrijft ontvang je van de Run2Day winkel of jouw iRun coach een e-mail waar de training start én een uitnodiging voor de informatieavond vlak voor de start van de eerste training. Tijdens deze avond hoor je meer over de inhoud van de trainingen, ontmoet je jouw iRun coaches en medelopers, kun je vragen stellen én met 10% shoppen in de Run2Day winkel.

De trainingen zijn elke maandagavond om 19:30 uur op in Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen.

De kosten voor 10 trainingen bedragen 49,95 euro. Naast die 10 trainingen, krijg je ook een paar New Balance sokken en een veiligheidshesje. Daarnaast krijg je van jouw coach een hardloopschema afgestemd op de 7 Heuvelenloop, huiswerk en bijscholing in je eigen looptechniek. Wil je ook fit, goed voorbereid én uitgerust aan de start van de Zevenheuvelenloop verschijnen? Dan staan de iRun coaches voor jou klaar.

De Zevenheuvelenloop en iRun wil jouw inspirator zijn om ook ná de training lekker te blijven hardlopen! iRun laat zien dat hardlopen pure fun is en daarom vast ook iets voor jou!

Schrijf je direct in voor de trainingen via onderstaande link:
Inschrijven voor de Zevenheuvelenloop trainingen
HARDLOOPSCHEMA’S 7KM EN 15KM
Ben jij opzoek naar het juiste schema wat jou fit en goed voorbereid aan de start brengt? Met zorg hebben wij twee schema’s gemaakt waarbij jij goed voorbereid aan de start verschijnt.

Download hier de schema’s voor de 7km en 15km

Hardloopschema Zevenheuvelenloop voor de 7km

Hardloopschema Zevenheuvelenloop voor de 15km

Zevenheuvelenloop run2day

Wat kun je verwachten tijdens de iRun Zevenheuvelen trainingen? Elke training staat er een thema centraal. Zo sta jij goed voorbereid, fit én uitgerust aan de start van de Zevenheuvelenloop 2018.

10 september:
Kennismaken met hardlopen. De eerste tips & trics als je gaat beginnen met hardlopen.

17 september:
Houding en afwikkeling. Wat is een juiste loophouding tijdens het hardlopen. Verkrampen zorgt ervoor dat je niet geniet tijdens het hardlopen. Je voeten goed afwikkelen is essentieel bij het hardlopen.

24 september:
Arminzet. Met hardlopen wil je maar één kant op en dat is vooruit. Waarom zou je dan met je armen de andere kant opzwaaien? Een training met de nadruk op de juiste arminzet.

01 oktober:
Tempogevoel. Zowel in trainingen als tijdens de wedstrijd is tempogevoel belangrijk. Iedereen kent het gevoel als je te hard start wel! Dat wil je voorkomen.

08 oktober:
Wedstrijdindeling. Een mooi vervolg op de training tempogevoel. Een goede opbouw tijdens de wedstrijd zorgt ervoor dat je PR’s loopt én dat je geniet!

15 oktober:
Pasfrequentie en paslengte. Met een hogere pasfrequentie loop je efficienter, makkelijker én sneller. Wie wil dit nu niet?

22 oktober:
Looptechniek. Een samenvatting van de vorige trainingen. Deze zorgen voor een betere looptechniek.

29 oktober:
Oog – voet coordinatie. Je loopt met duizenden mensen je wedstrijd. Het is goed om dan een uitstekende coordinatie te hebben.

05 november:
Parcourkennis. Weet waar je loopt. Er zijn 7 heuvels die je gaat bedwingen. Goed te weten waar de zware punten in de wedstrijd liggen.

12 november:
Tempogevoel. Op jouw tempo nog even een heerlijke training afwerken. Je bent klaar voor de wedstrijd!

Schrijf je direct in voor de trainingen via onderstaande link:
Inschrijven voor de Zevenheuvelenloop trainingen