Stuwwaltrail – Parcoursverkenning

Met de parcoursverkenning van de trail beleven we het parcours van start tot finish, maar we zullen niet het gehele parcours lopen. Wil je 25 mei optimaal voorbereid aan de start staan? Goed dat je jezelf en loopmaatjes inschrijft voor deze verkenningsloop.

De Stuwwaltrail 11 km en 20 km zijn prachtige afstanden voor al diegenen die wel eens een echte pittige trail willen lopen of meteen over een langere afstand willen trailen.

De prachtige Stuwwal biedt je niet alleen prachtige vergezichten maar ook pittige klimmetjes en steile afdalingen.

Heb je nog nooit een trail gelopen? De 11 km Stuwwaltrail is een perfecte kennismaking met deze mooie sport. De Stuwwaltrail 20 km is vernieuwd. Een deel van het parcours gaat door de uiterwaarden, van waaruit je de stuwwal van onderaf beleeft!

De Stuwwaltrail gaat door een uniek landschap waar we zuinig op zijn. Daarom is de Stuwwaltrail bekervrij. We willen voorkomen dat plasticbekers en ook restafval van energiegels en repen langs het parcours worden achtergelaten!

Succes met de voorbereidingen en tot 12 mei.

Tijd:

10:00h

Locatie:

Sportpark Hartenstein

J.J. Talsmalaan 11

6862 BZ in Oosterbeek.