Marathonavond vrijdag 17 januari 2020 l Run2Day Nijmegen

Wil je gaan starten of ben je in voorbereiding op een marathon? Kom dan op vrijdag 17 januari naar Run2day Nijmegen. Deze avond staat in het teken van trainingsmethodes, (sport)voeding en andere tips en tricks omtrent dé marathon.

Te vaak horen wij onze klanten over de klap bij 32 kilometer, de strijd die zij de laatste 10 kilometer hebben moeten voeren, de parkeerstand van het lichaam en de onvermijdelijke man met de hamer. Dat allemaal willen we natuurlijk voorkomen.. Deze enthousiastelingen bezorgen jou alle nuttige tips, delen hun ervaringen en maken je klaar voor jouw ultieme doel!

Sam Blom:

Eigenaar van Run2Day Haarlem, Oprichter van Run2Forty2, begeleidt honderden hardlopers naar de magische 42,195KM. Van trainingsschema’s opmaat tot groepstrainingen. Je kunt via Run2Forty2 georganiseerd deelnemen aan een internationale marathon. Sam liep zelf in één jaar de 6 world major marathons. We gaan luisteren naar zijn visie op trainingsgebied en zijn marathonverhaal.

Ben Vriends:

Oprichter van Gewoon Lekker Rennen, begeleidt hardlopers op verschillende niveaus. Is naast hardloopcoach/trainer een getalenteerde hardloper met scherpe PR’s op de langere afstanden (10KM 31:27 15KM 48:31 halve marathon 1:08:57). Daarnaast is Ben werkzaam bij Maurten (sportvoeding) en zal die vrijdag 17 januari ons meenemen in het verhaal van Maurten.

Tobias van Helden:

Onze partner op het gebied van blessures, maar het liefst voorkomen we dat natuurlijk. MMfysio heeft alle kennis in huis als het te maken heeft met hardlopen. Zo behandelen ze de recreatieve hardloper tot wereldrecord houders. Tobias van Helden, fysiotherapeut van MMfysio zal ons vertellen hoe jij je lichaam het sterkst houdt in de marathonvoorbereiding. Nuttige oefeningen om je belastbaarheid te vergroten.

Locatie: Run2Day Nijmegen

Aanvang:                19:00u

Start programma: 19:30u

Eind programma:  21:15u

 

—- Meld je hieronder aan voor de marathonavond —-