NEW | Garmin Forerunner 745

GARMIN FORERUNNER 745

Verbreek je persoonlijk record met Forerunner® 745. Deze GPS-hardloopwatch is gemaakt voor hardlopers en triatleten zoals jij die gedetailleerde trainingsstatistieken en workouts op het toestel nodig hebben, plus smartwatch functies zoals muziek, contactloze betalingen en meer. Met vooraf geladen activiteitenprofielen voor fietsen en zwemmen in het zwembad kun je je trainingsroutines afwerken en met het multisportprofiel kun je gegevens consolideren voor de complete workouts. Om je doelen te bereiken, kun je gebruikmaken van geavanceerde fysio-functies zoals warmte- en hoogteacclimatisatie, focus van trainingsbelasting en raceprognose. Synchroniseer muziek van geselecteerde services en sla deze op je watch op voor luisterplezier zonder telefoon tijdens het hardlopen.

Ontworpen voor elke omgeving

De Forerunner 745 is gemaakt om overal mee naartoe te nemen. Het toestel kan 200 hardloopsessies, fietstochten en lange zwemsessies opslaan.

Duurzaam en draagbaar

De Forerunner 745 is comfortabel voor trainingen, races en het dagelijks leven en het is de kleinste en lichtste hardloop- en triatlon-smartwatch van Garmin.

Dagelijkse workoutsuggesties

Voor trainingsbegeleiding waarbij rekening wordt gehouden met jou en jouw fitnessniveau krijg je dagelijkse hardloop- en fietsaanbevelingen op basis van je huidige trainingsbelasting en trainingsstatus.

Forerunner 745


Training effect

Bekijk hoe je workouts van invloed zijn op de ontwikkeling van je uithoudingsvermogen, snelheid en hardloopvermogen met aeroob en anaeroob Training Effect feedback.

Hersteltijd

Na elke workout laat de functie Hersteltijd je weten wanneer je klaar bent voor een volgende zware workout. Deze functie houdt zelfs rekening met trainingsintensiteit en factoren zoals stress, dagelijkse activiteit en slaap.

Ingebouwde sportapps

Profiteer van ingebouwde activiteitenprofielen voor hardlopen, fietsen, triatlon, zwemmen in een zwembad en open water, hardlopen op de baan en meer. Voor races en brick-workouts kun je met slechts één druk op de knop van sport wisselen.

VO2 max

Train slimmer met VO2 max, een indicator van de prestaties die je kunt verwachten. Deze meetwaarde houdt zelfs rekening met veranderingen in prestaties die kunnen worden veroorzaakt door warmte of hoogte.

Raceprognose

Deze gespecialiseerde tool houdt rekening met je fitnessniveau en trainingsgeschiedenis en helpt je om je racedoel te bereiken en de impact van training op je voorspelde eindtijd te zien.

Fietsvermogen

Maak verbinding met een compatibele Garmin vermogensmeter (afzonderlijk verkrijgbaar) om efficiënter te fietsen met behulp van fietsdynamica, FTP en geavanceerde trainingsmethoden.

Forerunner 745

Prestatieconditie

Tijdens het hardlopen analyseert Forerunner 745 je tempo, hartslag2 en hartslagwisselingen voor een real-time evaluatie van je huidige vermogen om te presteren.

Trainingsbelasting

Deze waarde meet je trainingsinspanning van de afgelopen 7 dagen en vergelijkt die met je optimale fitnessbereik en recente trainingsgeschiedenis.

Trainingsstatus

Deze meetwaarde evalueert automatisch je recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren. Zo weet je of je met jouw training je conditie verbetert, je optimale conditie hebt bereikt of overtraind bent.

 

Hartslagmeter aan de pols

Verkrijg moeiteloos hartslaggegevens2, inclusief geavanceerde hartslagwaarschuwingen en andere functies, waarmee je het meeste uit je workouts kunt halen.

Hardloopdynamica

Bij gebruik in combinatie met een compatibel accessoire3 meet de Forerunner 745 essentiële hardloopgegevens zoals cadans, staplengte, grondcontacttijd, balans en meer.

MULTI-GNSS

Ondersteuning van meerdere wereldwijde satellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat jij beter je weg vindt in uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

GARMIN COACH

Deze instelbare trainingsplannen bieden begeleiding van deskundige coaches en gratis trainingsschema’s die je kunt aanpassen aan jouw doelen. Workouts worden direct naar de watch gesynchroniseerd.

Forerunner 745

Maak meer routes

Maak routes in onze Garmin Connect™ app4, zodat je altijd nieuwe plekken ontdekt. Of plan ze op andere platformen zoals Strava en Komoot en synchroniseer ze vervolgens automatisch met je Forerunner.

Trendline™ Popularity Routing

Met behulp van de miljarden kilometers aan gegevens die hardlopers en fietsers hebben geüpload, vindt Garmin Connect de beste route en kun je kiezen uit de meeste populaire wegen (en paden).

Pulse OX Sensor

Deze polssensor5 bewaakt de zuurstofsaturatieniveaus van je bloed voor een duidelijker beeld van hoe je slaapt of hoe jij je aanpast aan de hoogte.

Energiebewaking met Body Battery™

Meet de energieniveaus van je lichaam, zodat je de beste momenten kunt vinden om te bewegen en te rusten.

Tracking van mestruatiecyclus

Door de gegevens van je menstruatiecyclus bij te houden, kan je training worden aangepast om het verbeteringspotentieel te maximaliseren en kun je komende races plannen op basis van je cyclus.

Muziek op de pols

Synchroniseer afspeellijsten van specifieke muziekstreamingservices6 rechtstreeks naar je watch. De Forerunner 745 kan maximaal 500 muzieknummers opslaan.

Forerunner 745

GARMIN PAY™ contactloos betalen

Ga nog sneller langs de kassa en selecteer openbaar vervoerssystemen met de Garmin Pay contactloze betaaloplossing1 via deelnemende providers.

Smartphone meldingen

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je watch wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone.

Veiligheids- en trackingfuncties

Als jij je onveilig voelt of als je watch registreert dat er een ongeval is gebeurd, verzenden de hulp- en ongevaldetectiefuncties7 je locatie naar de contacten voor noodgevallen.

CONNECT IQ™ Store

Download aangepaste watch faces, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store8.

Synchroniseer met GARMIN CONNECT

Upload je activiteiten naar de Garmin Connect app voor interactie met een bloeiende online community waar je onderweg contact kunt maken en wedstrijdjes kunt houden, en zelfs je triomfen kunt delen via sociale media.

Levensduur van batterij

De batterij gaat tot 1 week mee in de smartwatch-modus en 6 uur in de GPS-modus met muziek. Gebruik de UltraTrac™ modus om te zorgen dat je genoeg stroom hebt om de langste race te doorstaan.

Shop Forerunner 745

Previous

R2D 5k RACE

Next

Wouters’ Voedingstip

Leave a Reply

Hardlopen begint bij ons.