Wij weten het 100% zeker, jij blijft gewoon hardlopen in deze lockdown en wij gaan je helpen!

Run2Day Nijmegen:
024-3604573 – Nijmegen@Run2Day.nlInstagram en Facebook

Juist nu zorgen wij dat jullie kunnen blijven hardlopen, wat je ook nodig hebt, wij rennen, fietsen of rijden naar je toe!

Schroom niet te chatten, bellen of mailen, hoe klein de vraag ook is!

We bezorgen al jouw hardloopartikelen thuis, of het nu gaat om kleine accessoires zoals verlichting, je nieuwste hardloophorloge of nieuwe hardloopschoenen, het maakt ons echt niet uit. Als we maar voor jou kunnen blijven rennen!

Ben je toe aan nieuwe hardloopschoenen en twijfel je of je huidige schoen nog steeds de beste keuze is? Wij maken een analyse op locatie om te bekijken of je huidige schoenen voor jou nog steeds de beste schoen is. Is dat niet het geval, geen probleem, we nemen de schoen gewoon weer mee en brengen later de juiste schoen alsnog langs.

Wij lopen heel graag voor jou, maak daar gebruik van!!!

Chat, bel of mail!

Run2Day Nijmegen:
024-3604573 – Nijmegen@Run2Day.nlInstagram en Facebook

#DoorRunnersVoorRunners #SupportYourLocals