Maak jouw afhaal-afspraak!

Wij weten het 100% zeker, jij blijft gewoon hardlopen in deze lockdown en wij gaan je helpen! Juist nu zorgen wij dat jullie kunnen blijven hardlopen, wat je ook nodig hebt, wij gaan jou voorzien van het juiste advies en product.

Run2Day Nijmegen:
024-3604573 – Nijmegen@Run2Day.nl – Instagram en Facebook

Weet jij welk product je nodig hebt?

Maak hieronder jouw afspraak via de “Afspraken-tool”! Wij bellen jou terug om alles door te nemen en kunnen direct een afhaal of bezorgafspraak inplannen. Jij bepaalt de dag en het tijdstip, wij zorgen dat we je bellen. Kijk voor onze producten ook in de catalogus van Run2Day Arnhem en Nijmegen middels WhatsApp Business.

Weet jij nog niet exact welk product je nodig hebt?

Wil jij je product graag afhalen of laten bezorgen, maar weet je niet precies welk product voor jou het meest geschikt is? Maak je bel afspraak! Wij blijven klaar staan met het beste advies, ook op afstand. Je kunt hieronder een belafspraak inplannen, dan bellen we jou op het gewenste moment om alles door te nemen en al jouw vragen te beantwoorden.

Wil jij een hardloopanalyse aan huis?

We blijven aan huis analyseren en bezorgen, dus wil je jouw hardloopartikelen aan huis geleverd krijgen, of het nu gaat om kleding, je nieuwste hardloophorloge of nieuwe hardloopschoenen, het maakt ons echt niet uit. Als we maar voor jou kunnen blijven rennen!

Ben je dus toe aan nieuwe hardloopschoenen en twijfel je of je huidige schoenen nog steeds de beste keuze zijn? Wij maken een analyse op locatie om te bekijken of je huidige schoenen voor jou nog steeds de beste schoen is. Is dat niet het geval, geen probleem, we nemen genoeg hardloopschoenen mee om tot het juiste advies te komen.

Ben jij een nieuwe klant voor ons?

Ben jij een nog niet eerder bij ons geregistreerd als klant, geen probleem, ook nieuwe klanten helpen we graag aan nieuwe hardloopproducten. Al het bovenstaande is ook van toepassing op jou!

Wij lopen heel graag voor jou, maak daar gebruik van!!!

Chat, bel of mail of plan een belafspraak in via de “Afspraken-tool”!

Run2Day Nijmegen:
024-3604573 – Nijmegen@Run2Day.nl – Instagram en Facebook

#DoorRunnersVoorRunners #SupportYourLocals