Flexpower (75 ml)

Een vegan sportcrème die je aanmoedigt om door te gaan, dat is wat jij nodig hebt. Flexpower sportcrème kopen is zorgen voor soepele spieren en een sneller herstel, zodat je meer bereikt met minder effort.

Hoe doet Flexpower dat?
Door de bloedcirculatie te bevorderen met indringende warmte, alleen waar jij dat nodig hebt. Minder afvalstoffen, minder spierpijn.

Dierproefvrij en vegan
Flexpower sportcrème is 100% vegan. De sportcrème wordt gemaakt van alleen maar natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Daarnaast is het zo dat er bij Flexpower geen gebruik gemaakt wordt van dierproeven. Dit is getest en geverifieerd door The Vegan Society.

Ingrediënten
Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate, TEA-Salicylat, Cyclopentasiloxane, Dimethyl Sulfone, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glucosamine, Imidazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Ceteaterh-20, Vanillyl Butyl Ether, Lecithin, Potassium, Sorbate, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Parfum, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional.