Saucony Ride 15
De Saucony Ride is een neutrale hardloopschoen in het responsive cushioning segment. Voor hardlopers die op zoek zijn naar een betrouwbare schoen met comfort waar je elke dag mee kunt trainen is de Saucony Ride 15 een aanrader. Ten opzichte van eerdere versies is er sprake van een flinke verandering waarbij vooral de tussenzool extra aandacht heeft gekregen. Een nieuw ontwikkelde PWRRUN biedt een zachtere demping gecombineerd met een lager gewicht (een volle ons minder).

Bovenwerk
Het Formfit bovenwerk is iets strakker en slanker vormgegeven wat de schoen een sneller en meer dynamisch uiterlijk geeft. Het mesh ademt zodat ook bij warme omstandigheden de voeten koel blijven.  Door het gebruik van dubbele jacquard-mesh biedt de schoen waar nodig structuur of stretch en zorgt zo bij iedere stap voor een sublieme pasvorm naar de individuele voet.

Net als in de vorige versie is er voor de tussenzool gekozen voor het PWRRUN-dempingsmateriaal. De tussenzool is iets zachter en heeft meer hoogte (stackheight) gekregen dan zijn voorganger. Het geeft de schoen meer demping, comfort, responsiviteit. Door de hogere zijwanden ontstaat meer stabiliteit. De demping wordt gelijkmatiger tussen de hiel en voorvoet verdeeld in schoenen met een offset van 8 mm. Er ontstaat dan ook een prettige afrolbeweging. De vernieuwde inlegzool geeft meer het kusseneffect en draagt bij aan extra comfort

De Saucony Ride 15 biedt comfort voor de alledaagse trainingen, kilometer na kilometer.

Specs
Drop: 8mm
Gewicht: 249 gram

De Saucony Ride 15 is verkrijgbaar voor Dames & heren bij Run2day Arnhem & Nijmegen.