‘ANITA’ Sportbeha’s!

De functionele sportbeha’s van Anita active beloven dat ze hun vorm behouden en dat doen ze ook, ongeacht of ze worden gebruikt tijdens fitness, squash, of tijdens het joggen.
Uitgebreide draagtests garanderen een uitstekende pasvorm en optimale steun bij alle type sporten.

 

AIR CONTROL DELTAPAD – De sportbeha met schuimschalen en maximum support!

Deze sport BH geeft een stevige ondersteuning, ademend goed en is extreem licht!   De sportbeha air control Deltapad garandeert, dankzij de exclusief ontwikkelde en gepatenteerde schuimschalen ”Deltapad”, optimale ondersteuning en een permanente luchtcirculatie voor een perfect huidklimaat. Door het mesh ontstaat een unieke look met maximale functionaliteit. De schalen zijn smal uitgesneden zodat het decolleté het beste tot haar recht komt.

 

 

EXTREME CONTROL – De sportbeha met een maximum support.

De prestatiegerichte sportbeha, die geen compromissen kent. Driedelige genaaide cups met zijwaarts ingezette steunstrook geven de borst tot in grote cups een mooie vrouwelijke vorm en betrouwbare steun. De combinatie van genaaide cups en de naadloos gevormde binnenzijde van de cups is onovertroffen. Het perfecte samenspel van hoogfunctioneel Piqué-materiaal met Frottée houdt de huid droog.

De Sportbeha’s van ‘ANITA’ zijn verkrijgbaar bij Run2day Arnhem & Run2day Nijmegen