Garmin Forerunner 955 en 955 Solar!

Loop voorop met Forerunner® 955, de premium GPS – hardloop – en triathlon smartwatch. Dankzij de Training Readiness functie weet je wanneer je klaar bent voor een productieve trainingssessie. Dagelijkse aanbevolen workouts worden aangepast aan je prestaties en herstel, naast de racewidget die trainingstips, koersdetails en voorspellingen van de finishtijd biedt. In het ochtendrapport kun je een overzicht krijgen van je slaap, herstel, training en meer. Daarnaast geeft de HRV Status (hartslagvariabiliteit) je een beeld van je algemene gezondheid. Tijdens het hardlopen kun je dankzij de nieuwe multi-band GPS en ingebouwde kleurenkaarten vol vertrouwen navigeren. En met knopbediening en een touchscreen is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je trainingsstatus te bekijken en te weten of je productief traint, piekt of jezelf overbelast. Als je voor het podium — of tot het uiterste — gaat, staat Forerunner 955 aan je zijde met een batterijlevensduur tot 15 dagen in de smartwatch – modus.

Download tot wel 2000 nummers via Spotify of Deezer en speel deze af via je smartwatch. Met Garmin Pay heb je alles bij de hand zodat je tijdens je lange run of fietstocht toch even die snack kan halen om er vervolgens weer tegenaan te gaan.
De Forerunner 955 bevat de Full color topo kaarten. Volg een route met hulp van afslag-voor-afslag aanwijzingen, die je tijdig laten weten wanneer de volgende afslag komt. Maak of zoek bestaande routes via de Garmin Connect app, of via strava en komoot.

NIEUW OP DE FORERUNNER 955 T.O.V. 945

Er zijn nu 2 versies beschikbaar waarbij er nu een versie met Solar functie beschikbaar is. In GPS-modus gaat het horloge al zo’n 42 uur mee waarbij het met de Solar functie tot wel 49 uur mee gaat in GPS-modus.

OPLADEN MET ZONNE_ENERGIE
Blijf in de wedstrijd met zonne-energie, en krijg tot 20 dagen batterij duur in de smartwatch modus.

TOUCHSCREEN
Traditionele knop bediening is uitgebreid met een handige touchscreen-bediening. Hiermee kun je eenvoudig en snel door het horloge, de widgets en datascreens scrollen en werkt ook heel mooi tijdens navigatie en het in-uitzoomen op de kaart. De touchscreen kan handmatig of automatisch worden gelockt tijdens activiteiten.

TRAINING GEREEDHEID
De training readiness functie geeft jou inzichten hoeveel je lichaam voordeel van de training zal hebben, zodat je exact weet hoe hard je kan gaan.

OCHTENDRAPPORT
Het nieuwe ochtendrapport begroet je ’s ochtends op je pols met het weer van de dag en vat informatie samen over de nachtrust, hersteltijd, trainingsstatus, HRV-status en dagelijkse workoutsuggestie.

HRV-STATUS
HRV-status houdt je hartslagvariatie bij terwijl je slaapt, waardoor je meer inzicht krijgt in je algehele welzijn, herstel en training uitvoering.

RACE WIDGET
Race-widget biedt trainingstips en dagelijks voorgestelde workouts en racevoorspellingen voor je volgende race, op basis van de details van de race-route, prestatiedata, fitnessgegevens, weer-data en meer.

HARDLOOPVERMOGEN
Krijg een continue vermogens-meting op je pols van hoeveel kracht je op de weg uitoefent terwijl je hardloopt. Voor het berekenen van hardloopvermogen is een een Running Dynamics Pod of HRM-Pro™-monitor noodzakelijk.

REAL-TIME STAMINA
Gebruik deze gegevens om je inspanning bij te houden en te beheren – en om overbelasting aan het begin van je hardloop- of fietstocht te voorkomen

MULTI-BAND SATELLIET-TECHNOLOGIE
Multi-band-satelliettracking op GPS-, GLONASS- en Galileo-netwerken geeft je superieure nauwkeurigheid voor hoe ver en hoe snel je hebt gerend zelfs in uitdagende omgevingen.

VERBETERD DAGELIJKS TRAININGEN
Bekijk je hele week met dagelijkse voorgestelde trainingen, die zich na elke run aanpassen aan je prestaties en herstel.

TRAININGSTATUS
Verbeterde functie voor trainingsstatus geeft aan of je te weinig of te veel traint; biedt extra prestaties bewakingsfuncties.

Kom voor meer informatie naar de winkel in Arnhem of Nijmegen.