Tijdens de Zevenheuvelennacht/loop willen wij de winkelruimte van Run2Day beschikbaar stellen als omkleed gelegenheid. Zo kun je je optimaal voorbereiden met de faciliteiten die wij bieden. Wij zorgen voor de hapjes en drankjes, vanuit onze vrienden van MMfysio zullen we gratis massages aanbieden voor en na de Zevenheuvelenloop. Check de INFO voor de openingstijden hieronder. Aanmelden via onderstaande vragen te bevestigen.

INFO:
Datum: zaterdag 19 november (7Heuvelennacht)
Tijd: winkel open vanaf 18:00u
Adres: van Schevichavenstraat 1a, Run2Day Nijmegen

Datum: zondag 20 november (7Heuvelenloop)
Tijd: winkel open vanaf 11:00u
Adres: van Schevichavenstraat 1a, Run2Day Nijmegen

Aanmelden hiervoor is noodzakelijk en kan via deze site.

Succes met de laatste voorbereidingen en tot dan!

Team Run2Day Nijmegen