Heb jij ook altijd goede voornemens op sportgebied voor het nieuwe jaar?

Begin het nieuwe jaar goed met het inplannen van een aantal mooie loopevenementen.
Onderstaand een aantal leuke evenementen om naar toe te werken en je fit te houden door het jaar heen.

Lingezegenrun

26 FEBRUARI / 3 – 5 – 10 km
Elst

De lingezegen Run is een maandelijks terugkerende hardloopwedstrijd in park Lingezegen. Start en Finish is nabij Landerij de park in Elst. Het zeer snelle parcours is gecertificeerd door de Atletiek Unie en betreft een 3000,5000 en 10000 meter.

Aanmelden: Lingezegenrun

Otterlo Trailrun

14 Januari 2023  / 10 – 15 – 25km
Otterlo- Nationaal Park De Hoge Veluwe.

De run zal plaatsvinden op zaterdag 14 januari. Er zijn 3 afstanden. 10 kilometer, 15 kilometer en 25 kilometer. Alle trails gaan door de prachtige bossen en zandvlaktes van Otterlo strak aan het Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Aanmelden: Otterlo Trailrun

Safari Trail

12 februari 2023  / 5 – 11,4 – 22,8 – 34,2 KM
Arnhem – Burgers’ Zoo

Op 12 Februari start de beestachtige leuke Safari Trail weer rondom de Zoo.

Aanmelden: Safari Trail

Centrum Run Groesbeek

23 juni 2023  / 500m – 1 – 2,5 – 5 – 10 KM
Groesbeek

Centrum Run Groesbeek is dé nieuwe gezellige familieloop van Groesbeek! Voor jong en oud, aantrekkelijk voor ieder niveau en met start en finish midden in het sfeervolle hart van Gruusbek. Groesbeek ademt sport en gezelligheid en daar hoort natuurlijk een passend hardloopevenement bij.

Aanmelden: Centrum Run Groesbeek

Midzomer Marathon

1 juli 2023  / 7,5 – 14 – 21 – 28 – 42 km

Apeldoorn

De Midzomermarathon is het zomerse zusje van de Midwintermarathon! Wil jij een heerlijke ronde lopen door de mooie bossen van Apeldoorn? Er zijn diverse afstanden waar je je voor kunt aanmelden.​

Aanmelden: Midzomer Marathon

N70 TRAIL

1e Zondag van september / 7, 14, 28, 42 km en 56 ultra. 

Nijmegen / Berg & Dal.

De N70 natuurroute is een parcours door een prachtig stuk landschap in het Rijk van Nijmegen. Het parcours verloopt door een heuvelachtig en bosrijk gebied en heeft een lengte van ongeveer 14 kilometer. Een prachtige en intensieve route voor een echte trailrun! De korte trail is een pittige kennismaking voor mensen die deze snelgroeiende tak van de hardloopsport eens willen ervaren. De lange afstand is bedoeld voor de gelouterde lopers. De hoogtemeters en de zware ondergrond en mogelijk ook de blubber in geval van regen, maken van de langste afstand een stevige dobber voor zelfs de best getrainde trailers.

Aanmelden: N70 Trail