Saucony Ride 16
Hoewel de nieuwe 16e versie van de Ride van Saucony geen al te ingrijpende veranderingen heeft ondergaan bij deze update, toch blijft deze betrouwbare partner voor alle dagelijkse kilometers weer verbazen. De opvallende verandering zit in de demping, welke nog zachter is ten opzichte van zijn voorganger.

Tussenzool
De rond gevormde zool zorgt voor een uitgebalanceerde demping die is opgebouwd uit PWWRRUN foam. Bij de nieuwe Ride 16 is het foam zachter gemaakt. Dit maakt de afwikkeling lichter en energieker bij elke pas, ook bij langere runs. Daarnaast geeft de PWRRUN+ inlegzool een opvallende extra laag demping die niet onderschat moet worden. In vergelijking met de meeste inlays zijn deze duidelijk een stuk dikker en comfortabeler. Het zorgt voor het bouncy effect wat maakt dat je de schoen het liefst de hele dag aanhoudt. Diepere contouren in de tussenzool geven het effect van een kuipje om je voeten. Dit zorgt voor een extra ondersteunende pasvorm.

Bovenwerk
Het FORMFIT-bovenwerk valt soepel om de voet, maar sluit hem daarnaast mooi in voor extra steun en stabiliteit. Het naadloze mesh heeft een uitstekend ademend vermogen en zorgt ervoor dat de voeten op temperatuur blijven. Slijtzool De rubberen slijtzool die gemaakt is van XT-900 rubber zorgt voor een goede grip en duurzaamheid.

Specs
Drop: 8 mm
Gewicht: 221 gram

De nieuwe Saucony Ride 16 is voor zowel dames als heren verkijgbaar bij Run2day Arnhem & Nijmegen.