Zaterdag 1 April is de Moba Kippenren in Barneveld.
Voor elke loop liefhebber is de Moba Kippenren Barneveld een evenement om bij te zijn. Het parcours van de Kippenren is uniek door de afwisseling. Een parcours waarin de natuur van enerzijds het “paradijs” en anderzijds het dorp Barneveld een grote rol speelt. Waar de kwart marathon voornamelijk loopt over verharde wegen en onverharde paden, gaat de achtste marathon loopt enkel over verharde wegen. Gedeeltelijk lopen de twee afstanden paralel met elkaar.

Sinds 2012 is de Kuikenloop onderdeel van de Kippenren Barneveld. De Kuikenloop wordt georganiseerd door de Ladies’ Circle Barneveld. Deze loop is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en vindt plaats voor en rond het gemeentehuis.

Porgramma MOBA Kippenren

  • Start 1/8 marathon 14:00 uur
  • Start 1/4 marathon 14:12 uur
  • Start loop 4-6 jaar 12:30 uur
  • Start loop 7-9 jaar 12:45 uur
  • Start loop 10-12 jaar 13:00 uur

Direct inschrijven:

Inschrijven

Voor meer informatie:

Kippenrenbarneveld