Run2Day preferred partner B2B-teams

Run2Day, als nieuwe partner van de Zevenheuvelenloop, verzorgt naast de hardloopspeciaalzaak midden in Nijmegen ook hardlooptraining en –begeleiding op locatie. Alle trainingen worden verzorgd door gediplomeerde en doorgewinterde trainers die ervaring hebben met training geven aan grote groepen en bedrijven. Eén Zevenheuvelenloop training op locatie kost slechts € 150,-. Naar wens kan deze training worden aangevuld met wedstrijdinformatie, parcoursverkenning en hoe bouw je een wedstrijd op.

Buiten het feit dat Run2Day ad hoc trainingen kan verzorgen voor uw medewerkers en relaties is er natuurlijk ook de mogelijkheid dit met een gedegen plan te doen, door o.a. gepersonaliseerde trainingen aan te bieden.

Gepersonaliseerde hardlooptraining 

In voorbereiding naar de Zevenheuvelenloop wil iedereen goed voorbereid aan de start staan, dus ook uw medewerkers en relaties. Wij zorgen er voor dat dit geheel naar uw wensen wordt ingevuld.

  • Trainingslocatie naar wens van het bedrijf
  • Ontbijt/lunch/diner bij iedere training, dan wel bij de één training
  • Presentatie met trainingsmethodes en kick-off van het traject
  • Gepersonaliseerde trainingen, inclusief trainingsschema’s

Referenties:
TenneT Comitted Power; Koninklijke Vopak; HAN Bruist; Liander; Bilderberg Hotels; Rabobank.

BodyAge test plus training

Polar BodyAge betekent een revolutie in gericht trainen. Iedereen die de BodyAge test doet met het BodyAge systeem, ontvangt een gedetailleerde schatting van zijn of haar lichaamsleeftijd op basis van het huidige conditieniveau en een persoonlijk trainingsprogramma om je te helpen je BodyAge te verlagen.

Om een goed beeld te geven wat sporten en gerichte training voor een hardloper betekent, is het belangrijk een test voorafgaand aan het trainingstraject te doen en een test achteraf om het resultaat te bekijken. Door van te voren inzicht te krijgen in iemands conditionele en lichamelijke gesteldheid kan er gerichter getraind worden en wordt er meer progressie geboekt.

De kosten voor twee testen inclusief trainingsprogramma en advies zijn €100,- p.p.. Het bevat ook 5 trainingen op maat, op locatie. Minimaal aantal deelnemers aan dit traject is 6 personen dienen mee te doen met dit trainingstraject.

KORTE VIDEO IMPRESSIE

Kleding-advies op maat

Buiten het feit dat Run2Day trainingen op maat verzorgt biedt Run2Day ook de mogelijkheid uw bedrijf een gedegen visitekaartje te laten afgeven tijdens de Scholten Awater Zevenheuvelenloop en alle wedstrijden er omheen. Dit wordt gedaan middels kledingontwerp geheel naar eigen wensen en huisstijl. Middels sublimatie is dit de meest optimale manier en geldt een levertijd van twee tot vier weken na goedkeuring ontwerp. Ook is het uiteraard mogelijk om uit collectie kleding keuzes te maken en daar uw bedrijfslogo’s etc. op te bedrukken.

Referenties:
Businessclub 7-Hills Runners Club, Atletiekteam Team Zevenheuvelen, Gemeente Berg en Dal, Hogeschool Arnhem en Nijmegen, HAN-Bruist.

Bent u geïnteresseerd, wij komen graag vrijblijvend langs om eens in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Theo van Maanen
Run2Day Apeldoorn

T 024-36 04 573
apeldoorn@run2day.nl

full

Referenties

Enkele bedrijven waar RPG mee samenwerkt zijn:

.   

Meer informatie?

Neem dan contact op met Theo van Maanen via 06-51678300 óf info@runningpromotiongelderland.nl