Teamkleding

Niet alles kan in driedelig pak……..

Run2Day Apeldoorn/Arnhem/Nijmegen is dé specialist op het gebied van teamkleding in Gelderland. Vergeet niet om teamkleding voor de Zevenheuvelenloop of een andere businessrun op tijd te bestellen. Hoe eerder er contact met ons opgenomen wordt, hoe meer mogelijkheden er nog zijn voor onder meer productie van kleding in de volledig eigen huisstijl! Bent u naast hardloopkleding ook op zoek naar wielerkleding in de huisstijl? Ook daarvoor bent u bij Run2Day Arnhem/Nijmegen aan het juiste adres. U vraagt, wij leveren!

Kwaliteit

Alle kleding die wij aanbieden bestaat uit 100% functionele hardloopkleding. Dit betekent dat de kleding over een goed ademend & vochtregulerend vermogen beschikt, zodat u droger blijft en niet afkoelt tijdens het lopen. Bovendien heeft deze kleding een zeer goede pasvorm waardoor het comfortabel draagt en lekker aanvoelt.

De merken

Voor ieder wat wils met de uitgebreide mogelijkheden bij Run2Day. Wij hebben zeer goede contacten met al onze leveranciers en kunnen dus in principe ook alle topmerken leveren waaronder Nike, Puma, Craft, Asics, Odlo, Saucony, Falke, Adidas en Runtec.

Het assortiment

Wij kunnen leveren in alle maten en kleuren, geheel in de door u gewenste huisstijl. Wij kunnen tevens de bedrukking voor u verzorgen. Levertijden zijn afhankelijk van de specifieke wensen.

Extra voordeel voor individuele teamleden

Tot slot bieden wij elk teamlid een waardecheque aan van 20 euro. Deze cheque kan men bij elke Run2Day in Nederland inleveren. De actievoorwaarden staan vermeld op de cheque.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Theo van Maanen 06-51678300.

Zij gingen u (onder andere) voor…

TenneT

Bovemij Thieme Mediacenter Nijmegen Gemeente Renkum AV Gelre