Thema-avond hartslagmeting

Optimaal resultaat uit je training halen betekent niet altijd harder trainen. Om je conditie en prestaties daadwerkelijk te verbeteren, is trainen op de juiste intensiteit van groot belang. Met een hartslagmeter voorkom je over- en ondertraining en zorg je dat elke training ook werkelijk nut heeft. De verkopers van Run2Day krijgen regelmatig vragen over hartslagmeters. Waarom zou ik met een hartslagmeter trainen? Op welke manier kan ik mijn hartslagmeter optimaal gebruiken?

Speciaal voor lopers die antwoord op hun hartslaggerelateerde vragen willen organiseert Run2Day deze avonden over hartslagmeting. Na afloop zul je op al je vragen een antwoord gevonden hebben. De eerstvolgende thema-avond over hartslagmeting is bij Run2Day Nijmegen op:

vrijdag 27 juni 2014 om 19:00

Geïnteresseerden betalen € 25,- voor deze avond. Mocht je onlangs een Polar hartslagmeter gekocht hebben bij ons (op vertoon van kassabon) dan is de avond gratis. Wil je een hartslagmeter gaan kopen bij Run2day Nijmegen of Run2day Arnhem dan krijg je bij aankoop van een Polar hartslagmeter € 25,- korting na deelname aan deze avond. Er zijn hartslagmeters beschikbaar voor wie er zelf geen heeft. Uiteraard staat, zoals je van ons gewend bent, de koffie/thee klaar. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus geef je snel op! Aanmelden kan in de winkel of door middel van het inschrijfformulier. KLIK HIER om je in te schrijven.