Links

Hieronder volgen interessante links van de merken die wij uitdragen en de verenigingen/loopgroepen waar wij mee samenwerken. Tevens volgt onderaan de pagina een overzicht van de meest voorkomende loopblessures en enkele ‘oplossingen’.

Verenigingen & Loopgroepen

Run2Day Arnhem/Nijmegen werkt met verschillende verenigingen en loopgroepen in de regio samen.

Centre for Sports Podiatry Netherlands (CSPN)                                                         Sportpodotherapie voor sporters & niet sporters. Een (sport)podotherapiepraktijk waar iedereen welkom is, en actief bewegen hoog in het vaandel staat. Marieke van Wanroij en Cecile van der Sanden zijn de sportpodotherapeuten van CSPN. Zij zullen uw klacht ter harte nemen en er alles aan doen om u pijnvrij in beweging te krijgen.

Atletiek Vereniging Ciko ’66
De atletiekvereniging van Arnhem en omgeving.  Atletiek voor  jong en oud, voor toppers en recreanten, op de baan, op de weg en in de natuur. Met voor alle onderdelen van de atletiek gespecialiseerde trainers.

AV Gelre (Dieren)
AV Gelre is sinds 1960 een begrip op het gebied van atletiek, hardlopen en trimmen (en sinds 2005 ook voor Nordic Walking), voor jong en oud uit de regio tussen Apeldoorn en Doetinchem en tussen Arnhem en Zutphen.

OSV Onder Ons (Oosterbeek)
Onder Ons is een veelzijdige sportclub, gevestigd in Oosterbeek. De hardloopgroepen voor zowel jeugd als volwassen worden geleid door ervaren KNAU gecertificeerde trainers.

Pheidippides (Huissen)
Hardlopen en wandelen bij Pheidippides is lekker en afwisselend. De trainingsmogelijkheden zijn ingedeeld in zogenaamde prestatieniveaus, zodat je altijd op je eigen niveau kunt trainen. Tevens is Pheidippides de organisator van de Huissense Stratenloop.

b.o.d. De Sprinters Atletiek- en Skeelervereniging (Bemmel)
Bij b.o.d. De Spinters Atletiek- en Skeelervereniging staat het groepsgevoel voorop en iedereen (snel of minder snel) wordt begeleid door deskundige trainers. Er zijn verschillende trainingsgroepen verdeeld over: junioren, senioren en trimgroepen.

Bedriegertjeslopers (Rozendaal)
De Bedriegertjeslopers is een enthousiaste groep hardlopers die elkaar iedere maandagavond en zaterdagochtend treft. Zij zijn tevens de organisatoren van de bekende Bedriegertjesloop en Rozendaalse Veldloop.

HUF (Nijmegen)
HUF (Houdt U Fit) is al bijna 45 jaar een enthousiaste sportclub in Nijmegen. Het ledenaantal varieert rond de 300 leden. Er heerst een gezellige en sportieve sfeer waarbij het recreatief en meer ambitieus sporten hand in hand gaan. Er wordt getraind in de bossen van Heumensoord en er is de keuze uit hardlopen, Nordic Walking, Brisk Walking en ATB.

AV Wijchen
AV Wijchen is de atletiekverenigingen van Wijchen en omgeving. Er zijn zowel trainingen voor baanatleten als voor recreatieve lopers. Naast alle atletiekonderdelen en diverse hardlooptrainingen biedt AV Wijchen Nordic Walking trainingen aan. Van jong tot oud is er een geschikte groep om je bij aan te sluiten.

Universitair Sportcentrum
Het Universitair Sportcentrum is al 40 jaar actief op de campus van de Radboud Universiteit. Zij verzorgen een sportprogramma voor studenten, bedrijfssporters en particulieren.

Loopgroep Ooijpolder
Het eerste doel van Loopgroep Ooijpolder is: hardlopen met plezier. Gevorderde lopers die alleen voor zichzelf trainen zullen merken dat ze door de intervaltraining bij Loopgroep Ooijpolder vooruitgang kunnen boeken in snelheid en duurvermogen.

DE LOPER
DE LOPER is een hardloopvereniging in Arnhem en Zevenaar. Onze doelstelling is om op plezierige wijze trainingen te geven, gericht op verbetering van techniek, houding, coördinatie en uithoudingsvermogen.

NSAV ‘t Haasje (Nijmegen)
NSAV ’t Haasje is een studentenatletiekvereniging. Of het nu gaat om de marathon, 100 meter sprint of verspringen: iedereen vindt zijn eigen talent bij ‘t Haasje.
.

Nijmegen Bootcamp
Bootcamp is een full body training voor mannen en vrouwen op alle niveaus. Je sport lekker buiten en in een groep, waarbij je in je eigen tempo en intensiteit mee kunt doen.

Hit ’91
HIT is de hardloopvereniging van de Personeelsvereniging Radboud van de Radbouduniversiteit Nijmegen en het Universitair Medisch Centrum St Radboud te Nijmegen.

Nijmeegse Roadrunnersclub MIEP
De Nijmeegse Roadrunnersclub is een recreatieve club, met ongeveer 130 leden, waar het nordic walken en hardlopen wordt beoefend. Er wordt gelopen op verschillende niveaus en onder leiding van gediplomeerde trainers.
.

RunStudentRun
De bedoeling van RunStudentRun is dat zij studenten op een plezierige en gezellige manier “verantwoord hardlopen” bijbrengen. Als dat het geval is, heeft de student het benodigde inzicht verkregen in wat een goede trainingsopbouw inhoudt en wat een goede hardloopstijl is.

Cerberus (Nijmegen)
Dé triatlonvereniging voor Nijmegen en verre omstreken. Cerberus is opgericht in 1988 en heeft zo’n zeventig leden, zowel triatleten als duatleten. De bloeiende vereniging heeft een mooie mix van beginners en gevorderden.

Gezond Hardlopen (Nijmegen)
Volgens Gezond Hardlopen is hardlopen meer dan alleen ‘kilometers rennen’. Hardlopen is een manier om gezonder door het leven te gaan, zowel fysiek als tussen de oren. Zij willen dan ook meer uit de sport hardlopen halen en bieden zowel trainingen voor beginners als gevorderden.

LOL Malden
LOL Malden is een recreatie loopgroep: LOL Malden – We love to run!

Vitesse ’08 (Gennep)
Vitesse ’08 is de atletiekvereniging van Gennep en omgeving. Daarnaast zijn zij de organisator van een aantal van de wedstrijden uit de RunCompetitie Land van Cuijk en Maasduinen.

Motion For You (Druten)
Hardlopen in en rond Druten. Deze loopgroep biedt zowel indoor- als outdoorrunning aan en is geschikt voor beginners en gevorderden. Daarnaast bieden zij diverse hardloopcursussen aan.

Running Elst
Running Elst is een loopgroep voor alle liefhebbers en sportievelingen die hardlopen. Er is de keuze uit vier verschillende groepen; voor ieder wat wils. Daarnaast gaat er twee keer per jaar een beginnerscursus van start.

Sport/Fitnesscentra

Run2Day Arnhem/Nijmegen werkt met verschillende sport/fitnesscentra in de regio samen.

Bewegen aan de Rijn
Bewegen aan de Rijn bied je mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied. Oftewel, Bewegen aan de Rijn is een Lifestyle Club voor lichaam én geest. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om gewoon onder professionele begeleiding te komen fitnessen en dansen.

Healthclub Heijenoord
Healthclub Heijenoord is een moderne, deskundige healthclub. Zij richten zich niet enkel op fitness, maar ook op Krav Maga en hardlooptrainingen. Daarnaast bieden zij ontspanning aan in de vorm van massage, zonnebank en sauna. Twee keer in de week zijn er gratis fysiotherapie-spreekuren voor de leden.

Sportpiazza
Sportpiazza is een sport en fitnessaccommodatie die in omvang zijn weerga in de omgeving niet kent. Zo is er maar liefst op twee etages de beschikking over 4 trainingsruimtes en 3 zalen. Sportpiazza flexibel, vriendelijk, deskundig en natuurlijk gezellig, want bewegen moet vooral uitdagend en leuk zijn!

Running & Walking Merken

Klik op de logo’s om doorverwezen te worden naar de website van het betreffende merk.

Blessures?

Weten wat voor blessure je hebt en wat je eraan kunt doen? Klik dan op één van de onderstaande klachten.