Hardloopschoenen Bestellen

Ben je tevreden met je huidige hardloopschoenen en wil je graag een nieuw paar bijbestellen? Doe dat dan via Run2Day Arnhem/Nijmegen! Wij bieden een extra service aan hardlopers die dezelfde schoenen willen bijbestellen: een analyse van de updates/wijzigingen in het type schoenen.

Updates/Wijzigingen

Het merendeel van de hardloopschoenen komt namelijk jaarlijks met een update, waardoor de schoenen kunnen wijzigen. Soms gaat het enkel om minimale verschillen, maar soms worden er ook grote wijzigingen doorgevoerd. Het is dus niet slim om dezelfde schoenen te bestellen zonder deze geanalyseerd of gepast te hebben! Zo kan de stabiliteit van de schoen sterk veranderd zijn, waardoor de afwikkeling niet meer optimaal is en je zelfs blessures op kunt lopen.

Analyse door Run2Day medewerkers

Vandaar dat de medewerkers van Run2Day Arnhem/Nijmegen, aan de hand van je klantnummer, kunnen zien welk type schoenen je exact hebt gehad (inclusief de breedtemaat). Daarna vergelijken zij het nieuwe type met het type waar je nu op loopt. Wanneer er geen relevante wijzigingen hebben plaatsgevonden verzenden wij de schoenen kosteloos! Wanneer er wél relevante wijzigingen hebben plaatsgevonden geven wij een advies met betrekking tot de aanschaf van nieuwe schoenen. Dit kan variëren van het advies om een nieuwe loopanalyse te laten maken tot een alternatieve schoen. Heb je nog geen klantenkaart van Run2Day of ben je je klantnummer kwijt? Stuur dan een e-mail met je NAW-gegevens en huidige schoenen naar arnhem@run2day.nl of nijmegen@run2day.nl. Heb je wel een klantnummer? Stuur dan een e-mail met je klantnummer naar Arnhem of Nijmegen.

Toch tijd om langs te komen in de winkel?

Wanneer je toch tijd hebt om langs te komen bij Run2Day Arnhem/Nijmegen adviseren wij dat! Zo kun je naast je huidige schoenen ook vergelijkbare schoenen van andere merken proberen. Wellicht dat deze veel prettiger aanvoelen. Ook is het nooit verkeerd om opnieuw een loopanalyse uit te laten voeren, omdat je voeten na verloop van tijd kunnen veranderen! Minimaal één keer in de twee jaar is een loopanalyse aan te raden!