Run2Day Nijmegen

Betrokken bij hardlopers in de regio

Je mag weer gewoon even binnen komen lopen, al is het nog zo veel mogelijk alleen, het wordt steeds beter! Wil jij graag op een bepaald tijdstip geholpen worden en niet verrast worden door de drukte in onze winkel? We blijven ook op afspraak werken.

Reserveer jouw datum en tijd en we staan klaar met het beste hardloopadvies. Geef bij de afspraak aan waarvoor je de afspraak wilt plannen, dat is gekoppeld aan een bepaald tijdvak. Of je nu komt voor hardloopschoenen, kleding, of een GPS horloge, wij staan voor je klaar!

Afspraken tool:

Grenzen verantwoord verleggen

Met regionale topatleten en recreatieve running freaks als winkelteam heeft Run2Day Nijmegen veel kennis en informatie in huis over schoenen, kleding en andere loopgear.

Bij Run2Day zijn we allemaal gek van hardlopen. Verkoper, inkoper; iedereen loopt hard! Daarom kunnen we je ook goed adviseren. We kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid, de spierpijn, de emotie en alles wat bij hardlopen hoort. En daarom nemen we alleen genoegen met de beste producten. Want alleen dan kun je het beste uit jezelf halen. En alleen dan kunnen we jou zo goed mogelijk helpen. In ons assortiment vind je alleen producten van top kwaliteit. We hebben een breed aanbod van trainings-, trail- en wedstrijdschoenen. En de nieuwste hardloopkleding; functioneel, trendy, eigentijds en van alle succesvolle sportmerken.

Tot snel, wij zijn heel blij dat we weer volop mogen knallen voor jullie als klant!

Run2Day Nijmegen
Van Schevichavenstraat 1a
6511 LM Nijmegen
024 3604573
nijmegen@run2day.nl